Stiri externe

„Deschideți sau muriți” e mesajul refugiaților musulmani primiți de Angela Merkel cu brațele deschise la granița Europei

banner-624648-590x300-1

Un grup de refugiati care nu era lasat sa treaca in Macedonia pentru a-si continua drumul spre Europa occidentala a fost fotografiat avand un banner amenintator: „Deschideti sau muriti”.

Macedonia a inceput recent sa construiasca un gard metalic pentru a impiedica afluxul refugiatilor dinspre Turcia spre tarile bogate ale Uniunii Europene. Aceasta tara a anuntat ca va permite accesul numai celor care provin din zonele de razboi, cum sunt Siria, Afganistan si Irak, scrie express.co.uk.

Printre miile de refugiati care incearca sa isi continue drumul se afla insa si iranieni, marocani, pakistanezi si eritreeni. Peste 3.500 sunt blocati acum la granita, astfel incat au trecut la violente si amenintari. Iata ce s-a intamplat saptamana trecuta.

Peste 600.000 de refugiati au ajuns in Grecia in acest an, de unde mare parte si-au continuat drumul spre tarile din vestul Europei. Cancelarul german Angela Merkel îi primeșe suspect de bine pe imigranții musulmani. La mijloc să fie banii de șpagă a Arabiei Saudite și a fundațiilor soroșiste? Imigranții musulmani violenți sunt rezultatul șpăgilor traficanților de carne vie către politicienii corupți de la Bruxelles.

NapocaNews

Citește și:  Fata de 15 ani violata anal de musulmani in Alicante
Tags

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

32 + = 34

Close