Stiri externe

Delincvenții sexuali și pedofilii ar putea primi dreptul de a adopta copii în Marea Britanie

Apel către premierul britanic: anulați legea care interzice pedofililor și delincvenților sexuali să adopte copii!

Delincvenții sexuali și pedofilii ar putea primi dreptul de a adopta copii în Marea Britanie potrivit siteului,activenews.ro

Asta dacă noul premier britanic Theresa May va fi de acord cu solicitarea unor specialiști de la London School of Economics, care pretind că legislația care îi împiedică pe delincvenții sexuali și pe pedofili să adopte copii este “nedreaptă”. Așa că cer o lege mai permisivă prin care aceștia să poată adopta copii.

Helen Reece, lector la celebra London School of Economics, îi solicită premierului Theresa May să laxă legea care în prezent îi împiedică pe pedofili și delincvenți sexuali să ia în adopție copii. Pentru că, spune Reece, acest lucru reprezintă o încălcare a drepturilor omului.

În pledoaria sa, Reece sugerează că rata delincvenței sexuale printre cei care au comis astfel de fapte nu a crescut și, în ciuda temerilor publice privind pedofilia, numărul copiilor uciși este foarte scăzut”, scrie The Telegraph.
Actuala lege nu interzice doar adoptarea copiilor de către pedofili și delincvenți sexuali, ci, de asemenea, prevede și monitorizarea adulților care au un anumit comportament vizavi de alți copii.
Citește și:  Incendiu la o biserica din SUA dar nici macar o Biblie arsa.

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 4 =

Close