Familie

Declaraţia unei activiste gay: Familia să nu mai existe.

„Noi vrem ca familia să nu mai existe”

Este declaraţia unei activiste gay, Masha Gessen, pe numele ei adevărat Maria Alexandrovna Gessen, jurnalistă care activează în Rusia şi SUA precum şi cunoscută susţinătoare a drepturilor minorităţilor sexuale (ea însăşi făcând parte dintr-o astfel de minoritate):

„Căsătoria dintre homosexuali este un lucru cât se poate de simplu şi care nu necesită multă dezbatere, pe atât de normal şi de clar pe cât este distrugerea instituţiei familiei. Familia nu ar trebui să mai existe. Eforturile depuse pentru legalizarea căsătoriei dintre homosexuali sunt de fapt şi de drept o minciună, o diversiune, în legătură cu ceea ce vom face din căsătorie odată ajunşi în acel punct – minţim când spunem că instituţia familiei nu se va schimba. Acesta este un neadevăr. Familia se va schimba şi trebuie să se schimbe. Părerea mea este că familia nici nu ar trebui să existe. Şi spun acest lucru pentru că nu-mi place să construiesc ficţiuni în viaţa mea. ”

marsul-diversitatii

Totuşi, declaraţiile jurnalistei Masha Gessen nu reprezintă o noutate. În februarie 1987, „revoluţionarul homosexual” Michael Swift, publica, în revista americană The Gay Community News, din 15 – 21 februarie, editorialul intitulat Manifestul homosexualilor. Expresie a celui mai aberant sexualism, editorialul dezvăluie planurile şi manevrele utilizate de homosexuali în vederea pervertirii copiilor noştri, a iniţierii lor în homosexualitate şi a desfăşurării unei propagande homosexuale deschise în şcolile de orice tip şi de orice nivel. Haideţi să vedem ce îşi propuneau homosexualii, cu 25 de ani în urmă:

Citește și:  Noua Voce a României, mama unor gemeni cu Sindrom Down: „Nu înţeleg cum cineva poate să afirme că, dacă extermini o sarcină cu un defect genetic, este un lucru bun”

“Vă vom sodomiza fiii, embleme ale bărbăţiei voastre neputincioase, ale viselor voastre derizorii şi ale minciunilor voastre vulgare. Îi vom seduce în şcolile voastre, în dormitoarele voastre, în sălile voastre de sport, în vestiarele voastre, în terenurile voastre de sport, în seminarele voastre, în grupurile voastre de tineret, în toaletele cinematografelor voastre, în cazărmile voastre, în motelurile voastre, în toate cluburile voastre de bărbaţi, în clădirile Parlamentului vostru, oriunde bărbaţii sunt împreună cu alţi bărbaţi. Fiii voştri vor deveni fetiţele noastre şi vor asculta de noi. Îi vom remodela după chipul şi asemănarea noastră. Ei se vor umple de dorinţă pătimaşă pentru noi şi ne vor adora (…) Toate legile voastre care interzic activitatea homosexuală vor fi anulate. În loc, vor fi promulgate legi ce promovează dragostea între bărbaţi.

(…) Dacă veţi îndrăzni să ne numiţi pederaşti sau poponari, vă vom înjunghia inimile şi vom necinsti trupurile voastre, nişte mortăciuni de nimic.

(…) Îi vom demasca pe homosexualii influenţi care se dau drept heterosexuali. Veţi fi şocaţi şi speriaţi când veţi afla că preşedinţii voştri şi fiii lor, industriaşii voştri, senatorii voştri, primarii voştri, generalii voştri, atleţii voştri, stelele voastre de cinema, vedetele voastre de televiziune, liderii voştri civici şi preoţii voştri nu sunt acei burghezi obişnuiţi şi de încredere pe care i-aţi crezut a fi. Suntem peste tot, ne-am infiltrat în rândurile voastre. Fiţi prudenţi când vorbiţi despre homosexuali, deoarece suntem mereu printre voi: s-ar putea să fim la celălalt capăt al mesei sau poate dormim chiar în acelaşi pat cu voi.

Citește și:  7 state europene au inclus în Constituție definiția căsătoriei ca uniune între un bărbat și o femeie. Ce va face România?

(…) Familia – cadrul în care se nasc minciuna, trădarea, mediocritatea, ipocrizia şi violenţa – va fi desfiinţată. Instituţia familiei, care doar otrăveşte imaginaţia şi împovărează libera voinţă, trebuie eliminată. În laboratoarele genetice vor fi zămisliţi şi crescuţi băieţi perfecţi. Ei vor fi legaţi unii de alţii în comunităţi, sub controlul şi instrucţiunea savanţilor homosexuali.

„Toate  bisericile  care  ne  condamnă  vor  fi  închise.” Singurii noştri dumnezei vor fi tinerii chipeşi. “ (din Manifestul homosexualilor)

La nivelul societăţii româneşti, o bună parte din obiectivele declarate ale homosexualilor au fost deja atinse. Sodomiţii sunt din ce în ce mai vizibili, în timp ce vocea noastră, a creştinilor majoritari din România, aproape că nu se mai aude… Un lucru este cert: dacă societatea acceptă compromisurile de această natură, atunci nu ne mai rămâne altceva de făcut decât să aşteptăm mânia lui Dumnezeu. Factorii de răspundere de la orice nivel vor purta pe conştiinţă pierderile imense de natură umană şi spirituală, plătind scump preţul acestor compromisuri.

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 1 =

Close