Video

Declaratia Adrianei Nita referitor la Florin Ianovici

Inregistrarea aceasta a fost postata de Adrian Savin.

Sa va zic cine e tipul asta…
Adrian Savin, e din Jaristea, de langa Odobesti, Vrancea.
Poate fi gasit pe internet cu mai multe adrese de email: adriansavin2006, adriansavin2012 si altele.
Pe facebook poate fi gasit la https://goo.gl/ssPJWZ , are un blog de cand era el tanar (https://goo.gl/62cBhm), are cont pe vimeo (https://goo.gl/EqGo2B)

Fără titlu

E singur si isi cauta iubirea pe internet: http://goo.gl/mAIo4z, doreste, citez: “sa primesc adevarata afectiune, dragoste, siguranta si protectie din partea unei domnisoare din Focsani”.
E un betiv notoriu: https://goo.gl/VcEhAP insa se declara crestin convins pentru a pune mana pe o fata pocaita. Nu ii sunt straine nici cluburile din zona: https://goo.gl/v62i4g
Il puteti gasi pe site-uri sataniste: cu contul “666FUCKSJESUS!” http://goo.gl/7XDRmX dar totusi se declara crestin convins care cauta fete crestine pe internet http://goo.gl/XRQzlV
Are conturi pe site-uri de femei folosind alte nume: http://goo.gl/ezI6ZG alte nume foloseste si pe alte site-uri http://goo.gl/0HSL61
Are mai multe numere de telefon: 0763787787, 0729741471, 0768508406

Acum… sa il mai creada cineva.

Fără titlu

Vezi si: Cazul Florin Ianovici vazut de Elena Marin Alexe: Când tăcerea devine de plumb

Citește și:  Florin Ianovici: Nu te opri!
Tags

Informatii similare

10 Comments

 1. SĂ-TI FIE RUȘINE, Adriana Nita !!! Ai împroșcat cu noroi unsul lui Dumnezeu, te-ai lăsat folosită de diavol, dar să fii sigură că Dumnezeu nu este nici orb și nici nu doarme!!! În declarația ta sunt multe contradicții, dar cel mai important este că, pe toate le-a auzit Dumnezeu, care va face dreptate!…dar nu așa cum ți-ai dori tu și cel cu care ai ticluit aceasta “declarație”

 2. de ce ascundeti ce a zis adriana nita?
  toti il aparati pe ianovici>?
  va spalat creierul la toti?
  sa se apere singur
  daca a fost prieten cu pustan
  cine se aseamana se aduna
  puneti si declaratia fetei nu numai raspunsurile voastre fara sens ,destrabalatilor

 3. eu al sustin pe florin ianovici si cred din toata inima ca nu este omul despre care vb lumes si,,,,,dar ascultati cu atentie ca este o singura persoana si un singur ochi care vede tot atat an cer cat si pe pamant si sub pamant ,,si ,,,cine judeca si,,,,va fi judecat aspru ,,,,si sora adriana ,,ea stie mai bn adevaru …dar adevarul suta la suta al stie tatal nostru ceresc sora adriana care ti.a dat viata si sanatate ,,,,mie mi,ar sta inima an loc sa vb asa ceva despre un frate care face lucrarea domnului ,,,,,doamne ai mila de noi.

 4. ce e cu curvele Si curvarii in biserica , pai vazatori vostri nu stiau mimic ,prorocii care zic asa vorbeste Domnul nu stiau mimic,pai is prorocii domnului,pastorii cu darul deosebirii duhurilor nu stiu nimic cind se invert in jurul lor curve si curvari,injurul lor in jurul comitetelor in jurul cluburilor pe care le frecventati astea nu sint din biserica luiIsus ,astea is adunari de bagare in seama si defudulie ati scos afara Duhul Sfint l-ati intristat,batjocoriti numele lui Dumnezeu,ce Martori sinteti voi, de la cei de sus,apropos ce comitete si ce Alegeri ATI gasit voi in biblie,unde ati gasit pastor in biblie, Pastor e unu singur ISUS punct.apropo mergeti asa ca mergeti bine numai stati acolo in cluburile voastre Si nu mai iesiti afar Si aruncati cu Noroi pe steagul lui Isus ,voi nu sinteti Martorii lui.

 5. Pocăiții nu folosesc limbaj vulgar.
  Pocăiții nu luptă împotriva sufletelor și nu pun la zid un păcătos
  Pocăiții nu demaschează
  Pocăiții nu investighează cazuri de minciună
  Pocăiții nu se machează
  Pocății nu au privire trufașă
  Pocăiții nu au gânduri necurate
  Pocăiții nu fac sex înainte de căsătorie / nu-și amărăsc soțul sau soția / nu divorțează
  Pocăiții nu râd de alți frați sau de păcătoșii “din lume”
  Pocăiții plâng adesea
  Pocăiții nu ar trebui să creadă în Locuința morților. Ea nu există, nu există nici-o stare intermediară. Sufletul se duce direct în iad, cum spune Iisus în Evanghelia lui Lazăr. Bogatul și-a ridicat ochii în iad!

  Pocăiții au doar obligația să slăvească pe Isus Hristos și să se roage pentru lume. Să cerceteze cuvântul Scripturii și să nu mai defăimeze pe nimeni, ci doar să slăvească pe Domnul Iisus!

  Nu uitați! Cei mai mari sfinți ai ortodoxiei și catolicismului au fost pocăiți – adevărați pocăiți. Citiți viața Sf.Ciprian, care a fost vrăjitor al lui Satan: s-a pocăit (!), a plâns mult, și a mers spre Domnul. Și, când i s-a cerut viața, nu s-a îngrozit de chinurile care au venit peste el, ci a slăvit pe Iisus!!!

  Domnul și Dumnezeul nostru, Iisus Hristos, să fie cu toți cei care Îl caută și Îl slăvesc!

  1. Serios? Pocaiti nu se machiaza? Nu demascheaza pacatul, ilegalitatile si alte lucruri rele? Nu investigheaza nimic?

   Dar ce?… noi pocaitii n-avem voie sa ne aranjam, nu demascam nimic ci din contra acoperim pacatul ca sa se mai poata face si data viitoare, si nu investigam nimic ca nu ne intereseaza daca pastorul bisericii noastre este un pocait adevarat sau un prefacut…. ce ne intereseaza pe noi…. ABSOLUT FALS

   Noi pocaitii suntem si noi oameni, suntem cetateni, avem obligatia sa demascam ce se cere sa fie demascat, sa ne imbracam, sa ne aranjam si chiar sa ne machiem cand situatia o cere. Investigam tot ce se cere si ne folosim creierul si toate resursele ca sa aducem intotdeauna adevarul la iveala; macar asta ar trebui sa facem.

   Si cand cineva greseste, trebuie investigat, si dat pe fata. Altfel, va creste fenomenul prin care lumea vede pocaitii ca pe rataciti, uneori ca pe niste infractori; pt ca acoperim si sustinem cateodata lupii deghizati dintre noi

   1. Perfect de acord cu tine Iuliane.
    Cred ca toti sustinatorii lui ianovici au ajuns sa-l puna chiar mai presus de Dumnezeu. Ceea ce e f. grav si periculos.

   2. Nici o situatie nu cere ca cineva sa se macheze , stai linistit . Si mai usor cu aranjatul sau cum spunea cineva ca femeia crestina trebuie sa fie , printre altele si eleganta . Domnul Isus , care e Dumnezeu a fost smerit cand a trait pe pamant , nu elegant , nu print . Merzane si vile , fala si mandrie , dar apoi ce urmeaza ? Cautati vaduva si orfanul ,ridicati omul cand e jos nu-l inghiontiti sa ajunga si mai jos .

 6. Vai si amar, fata draga. Mii de crestini persecutati in tarile arabe, iar tu, cu atata nonsalanta strigi in gura mare ca ” te-ai culcat de trei ori” cu barbatul asta. Sa-ti fie rusine ! asa te-ai pocait tu ?

 7. Ma oameni buni, voi sunteti picati in cap ???
  Titlul vorbeste de Florin Ianovici si textul de Adrian etc…..
  Citiți cu atenție…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 1 =

Close