Video

Video de necrezut: Manifestație Creștină atacată de musulmani în Anglia!!! Dă SHARE!

Anglia va fi preluată de noi! Nu mai este o țară creștină!” le-au strigat creștinilor care manifestau în orașul Luton, Anglia, o mulțime de musulmani scandalizați de faptul că englezii „au îndrăznit” să se plimbe cu crucea prin oraș. Mai mult decât atât, britanicii au fost înjurați ca la ușa cortului și au fost îmbrânciți. Imaginile sunt revelatoare și ne arată dezastrul înfăptuit de politica multiculturală pe care au aplicat-o anumite țări europene, printre care și Anglia…

NeintitulatRGERG-520x245

Ceea ce veți vedea mai jos este încă o dovadă clară a faptului că imigranții arabi nu au nicio intenție să se integreze, că nu sunt recunoscători țărilor care i-au primit, că îi disprețuiesc pe europeni și că vor să își impună propria cultură în Europa, chiar și prin forță. Pentru ei, tot ce se întâmplă acum este un război de islamizare a Europei! Și cu cât vor fi mai mulți, cu atât vom fi mai aproape de o baie de sânge în Europa. Agresiunile arabe din ultima vreme arată că europenii și-au băgat mortul în casă, cum se spune. A persevera în așa ceva, după cum vrea iresponsabila Merkel și rechinul George Soros, este pur și simplu sinucidere!

Cum e posibil ca tu, un străin primit și tolerat într-o țară europeană să fii intolerant cu cultura țării care te-a primit? Pentru noi pare greu de înțeles acest primitivism arab, acest fanatism pe care îl manifestă unii, dar el este o realitate! Cu toate acestea, marile trusturi de presa, aservite sistemului, evita cu incapatanare sa difuzeze astfel de materiale. Că, vorba aia, n-ar sluji interesele stăpânilor din umbră!

Citește și:  VIDEO. Uluitoare sculptură pro-viaţă: „Muntele gravid” din Columbia ajunge viral pe Facebook

Tocmai de aceea, lumea trebuie să conștientizeze că în spatele așa-zișilor refugiați stau planurile marilor păpușari ai planetei care vor să distrugă Europa prin amestecare rasială și culturală, cu toate conflictele etnice și religioase care vor urma.

Tocmai de aceea, România nu trebuie să permită o colonizarea arabă a țării, iar dacă liderii noștri nu vor să slujească interesele României, trebuie măturat cu ei pe jos!

 cunoastelumea.rodaniel-roxin.ro

Tags

Informatii similare

5 Comments

  1. Din pacate manifestatia crestina era o actiune provocatoare in care niste tineri crestini mai mult “militari” decat “militanti” se duc cu crucea in mana si le-o flutura prin fata la musulmani si apoi se plang ca sunt agresati de acestia. De fapt acesta e si obiectivul actiunii lor, daca ascultati cu atentie ce spun la inceputul si sfarsitul materialului video. Cu asa crestini provocatori sa te duci in fata unor musulmani care au probleme serioase de echilibru emotional,… nu vad eu acolo spiritul lui Hristos. Nu ca-i judec, dar pur si simplu nu-l vad…

  2. Spunea un sfant candva :” Crestini !!!! pregatiti-va sa urcati pe Cruce !!!
    Lucrurile se indreapta intr-acolo.

  3. urasc cand prin astfel de postari se incita islamofobie, adevarul e undeva pe la mijloc. oricarei comunitati religioase nu ii va place atunci cand o alta comunitate va veni acasa la ei si va protesta si chiar va incita la violenta. oare cand omenirea va intelege ca ceea mai tare arma de distrugere in masa e RELIGIA,atunci cand religia e folosita de niste oameni meschini,care nu au nici un Dumnezeu in afara de ban si propriile interese. cand vom intelege ca nici un razboi nu a facut distrugeri mai mari si nu a luat mai multe vieti,decat conflictele religioase.

    1. Domnule Beleizis, CINE A VENIT ACASA LA CINE ? Dupa cum se poate observa nu englezi au plecat sa propovaduiasca in pakistan sau mai stiu eu ce tara araba. Sunt la ei ACASA….Anglia este o tara crestina daca nu stiati si au dreptul sa organizeze manifestari religioase in orice cartier din tara lor.Fereasca bunul Dumnezeu de asa ceva la noi in tara.

      1. stimabile domn,eu traiesc la 20 de km de Luton, si cunosc acest oras, acolo e un cartier unde locuiesc si traiesc doar musulmani. englezi s-au trezit mult prea tarziu,daca nu vroiau cu adevarat sa se ajunga in acest punct,trebuiau sa fie mult mai atenti acum cativa ani. acum incitarea la rasism si la islamofobie nu va rezolva problema,ci din contra va creea doar tensiuni si in ultima instanta varsare de sange. si in orasul meu traiesc musulmani in mai multe locuri, dar niciodata nu am avut probleme cu ei, si in fiecare zi ma intersectez cu ei,fie la magazine, fie atunci cand merg cu taxiul sau transportul comun(majoritatea soferilor sunt musulmani), la servici sau in alte locuri. eu am un principiu in viata referitor la interactiunea cu alte persoane: pentru mine nu conteaza diferenta intre culoarea pielii sau faptul ca aveam religii diferite(eu sunt crestin ortodox), ci conteaza doar caracterul persoanei cu care interactionez. urasc din toata inima violenta cauzata de rasism sau xenofobie, si violenta sau incitarea la violenta a unor oameni care se considera superiori fata de alte persoane care au o culoare diferita a pielii sau o alta religie. condamn si dispretuiesc pe cei(nu conteaza ca sunt musulmani,crestini sau alta religie) care creeaza sau incita la violenta in numele religiei si a lui Dumnezeu,sau mai rau comit atrocitatii in numele religiei sau al Lui Dumnezeu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 74 = 83

Close