Stiri interne

De la 1 ianuarie 2019, românilor li se va implanta cipul subcutanat! Copiii vor fi primii vizați

De la 1 ianuarie 2019, românilor li se va implanta cipul subcutanat, iar copiii vor fi primii vizați! Asta li se va întâmpla românilor din Italia,  a treia ţară, după Statele Unite ale Americii şi Elveţia, care anunţă oficial că, începând din anul 2019, nou-născuţilor li se vor monta microcipuri subcutanate.

“Micro-chip subcutanat obligatoriu, in circa doi ani o sa il aiba toata populația Italiei. Pentru inceput vor fi nou-nascutii, dupa care, intr-un an, masura se va aplica tuturor”, a declarat primul-ministru italian Matteo Renzi.Microciparea ar putea sa ii afecteze si pe romanii din Italia, peste un milion la numar, care trebuie sa decidă dacă vor fi de acord sau nu cu măsura guvernamentala.

Sancţiunile prevăzute în acest moment pentru cine refuză implantarea microcipului presupun, în primă fază, amendă de 3000 de euro sau închisoare până la şase luni.

Prima ţară care a introdus această măsură este SUA, sub pretextul Legii Comisiilor Militare. Momentul hotărâtor a fost 11 septembrie 2001, după atentatele de la New York.

Sursa: stiri-extreme.ro

Citește și:  Comunicatul Cultului Penticostal referitor la Pastorul Florin Ianovici

Informatii similare

un comentariu

  1. Stai asa ca intervine blogger-ul plenipotentiar arhimandrit general surveyer master popa Cristian Ionescu . Si da el cu italienii de toti peretii si sa vezi atunci cum nici un cip nu va fi introdus sub piele. Mai fratilor Ionescu asta e Samson al zilelor noastre. Vind il vezi pe Internet cind il vezi in Romania la te miri ce chermeza cind il vezi in North Carolina. Asta e superman dar cel mai tare e la bloggereala. Te spurca cu ou si otet te spala cu soda caustica si devii imun la fanatism. Multi cred ca pastorasul asta venit practic de la baptisti stramutat disciplinar in Chicago va candida ca sef suprem mondial peste toate surorile cu batic pe cap. Cine nu are …face rost el pastorasul cu baticuri. Doar asa se cade. Hai la baticuri neaaamule. Daca nu va dau cipuri pa piele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

21 − = 16

Close