Editoriale

De ce trebuie interzis Halloween-ul! Invocarea forțelor malefice cauza metafizică a morții tinerilor din club Colectiv

Știu că mulți români vor spune că vinovați de tragedia de la clubul Colectiv din București sunt patronul, care nu a asigurat ieșirile de urgență din local ce erau închise cu lanțuri și focurile de artificii efectuate fără autorizație. De asemenea, clubul Colectiv nu avea contract cu pompierii de la ISU pentru verificare și control în caz de urgență. Asta la prima vedere, în realitate drama de la club Colectiv este metafizică, expresia asumării în țara noastră a unei sărbători satanice Halloween-ul. Această sărbătoare care a intrat treptat în România după revoluție invocă spiritele malefice, dracii și infernul, fiind o copie fidelă a unei orgii satanice celtice de invocare a morților care s-a impus în SUA odată cu imigranții irlandezi și scoțieni. În ultimii ani în școli a început o nebunie generală, în frunte cu profesorii și părinții care își îmbracă copii în draci, vrăjitoare sau vampiri și invocă moartea și glorifică cimitirele.

840551d85ab461ba30ead660b0145e21-783x450-590x339

Am avut surpriza ca fetița mea din clasa pregătitoare să vină de la școală cu un desen cu un cimitir, cu vampiri, cruci întoarse și lozinca ”Odihnească-se în pace!”Aceste fenomene drăcești se întâmplă în toate școliile românești ca să fim trendy după ateii și sataniștii din SUA. De ani de zile fac părinții memorii la inspectoratele școlare generale, să fie interzise petrecerile de Halloween în școli și degeaba, directorii, profesorii și o parte din părinți parcă înnebunesc în preajma zilei de 31 octombrie. Elevii merg la școală cu pălării de vrăjitoare, cu schelete imprimate pe haine, cu ochii și fețele vopsite, ca niște draci. E un cult modern al invocării morții și a lui satana. Ca și popor creștin ar trebui să interzicem Halloween-ul în școli. BOR a cerut anul trecut acest lucru, dar degeaba, ministrul educației și șefii de inspectorate, parcă îi inspiră satanael și continuă să aprobe orgia morții în școli. În ziua de 31 octombrie în școliile din România nu se mai fac ore, toată lumea e preocupată să fie vampiri sau Dracula de Halloween, perturbând programa școlară. În Rusia ministerul învățământului a interzis Halloween-ul în școli, considerându-se o sărbătoare satanică, care perturbă tradiția ortodoxă, iar cercetătorii ruși au realizat că după Halloween, copiii devin depresivi și violenți.

Citește și:  Opinia lui Vladimir Pustan,după incendiul din Colectiv : De murit, murim cu toții. Singuri sau în colectiv

Așa că tragedia de la Clubul Colectiv, care a fost organizată în ajun de Halloween, cu scandări de Crăciun pe dos: ”Halloween fericit!”, prin invocarea forțelor malefice, a dus la tragedia în care au murit, deocamdată, 27 de tineri nevinovați, alții câțiva sunt intubați pe moarte și peste o sută arși grav prin spitale. E o dramă metafizică. Cineva dintre supraviețuitori spunea că în mijlocul incendiului avea sentimentul că așa e infernul, cu oameni arși de vii, invocând spiritual Halloween-ul. În seara tragediei la clubul Colectiv se lansa albumul rock al formației Goodby to Gravity, intitulat sugestiv: ”Mantras of War”, iar melodia vedetă, care se interpreta când a pornit incendiul, se numea satanic: ”The Day We Die”. Și moartea invocată de Halloween a venit, îngrozitoare cu foc, fum și pucioasă, ca în Sodoma și Gomora, peste bieții tineri bucureșteni arși de vii, veniți să se distreaze la o sărbătoare ce-l invocă pe satan, pe care statul român nu o interzice, ci o tolerează și promovează doar pentru că vă vine de la americani. Tragedia ar trebui să dea de gândit autorităților și să interzică Halloween-ul măcar în școli, dacă nu definitiv pe teritoriul României, ca o sărbătoare care invocă moartea nu viața, pe satana, nu pe Iisus.

Ionuț Țene

Sursa: napocanews.ro

Tags

3 Comments

  1. Desi sunt Crestin-Ortodox, imi este rusine si sunt complet dezamagit de reactia, sau mai bine zis lipsa de reactie a Bisericii… SA LE FIE RUSINE…. Daca in loc de tineri erau ceva babe cretine care pupa moaste…. sigur toti preotii din Bucuresti erau acolo…

    Dumnezeu a zis sa fim Intelepti…. in niciun caz CRETINI….

  2. http://m.adevarul.ro/news/eveniment/tragedia-copiilor-arsi-biserica-marturiile-ultimului-supravietuitor-1_50acf7287c42d5a6638cbeec/index.html

    Asta inseamna ca si acolo, in biserica, inainte de Paste, se practicau incantatii, lucruri demonice, probabil chiar preotul impreuna cu copiii il chemau pe Diavol, invocau dracii pwntru ca vroiaiu sa-si dea sufletele dracilor, chiar acolo in biserica, de aceea au murit 116 copii in chinuri groaznice, arsi de vii, de Inviere.

    Sunteti patetici. Mi-e rusine,scarba de Biserica Romana si de preafericitii, slujitorii, popii si care mai sunteti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

72 + = 77

Close