Diverse

De ce REFERENDUM: Pedofilii sunt aici, si isi doresc si ei drepturi egale!

Deja nu mai este vorba despre toleranta sau de acceptarea unei “minoritati”, ci de auto-aparare. Apara-ti copiii, cat inca mai ai dreptul si mai poti face asta!

pedofilie
Va prezentam, in continuare, cateva randuri semnate de Robin Sam, pentru publicatia americana “The Christian Messenger”, prin care acesta atrage atentia asupra valului de “schimbari” cu care noile legi adoptate de SUA si de Occident ameninta sa loveasca partea europeana rasariteana, care insista sa ramana fidela valorilor sale sanatoase, morale si crestine ortodoxe.

In articolul publicat in aceste zile, Robin Sam se adreseaza disperat americanilor, avertizand: “Stiti deja, pedofilii din SUA au inceput sa se numeasca pe ei ‘oameni atrasi de cei mici’. Remarcati, au inceput sa foloseasca aceleași tactici pe care homosexualii le foloseau cu ani în urmă, în SUA și în Occident, pentru a obține legitimitate pentru comportamentul lor păcătos și abominabil. Ei au apelat la aceleași instrumente care au facut fata foarte bine in cazul homosexualilor.
Ca si homosexualii, pedofilii au început, in mod identic, sa ceara drepturi egale, cu ceva timp în urmă. Pentru a-si susține cererea, ei se pretind pe picior egal cu homosexualii. Pedofilii susțin ca au un comportament sexual pur și simplu ca “stil de viață alternativ”. Cu ceva timp în urmă, lumea a renuntat destul de usor la moralitatea ei, adaptandu-se deja pretentiilor LGBT (homosexuali, lesbiene, transsexuali etc). Acum, nu dupa mult timp, aceasta va incepe sa-i accepte, in mod identic, si pe pedofili.
Sursa: lonews.ro
Citește și:  Evanghelia soției lui Isus – un fals
Tags

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 48 = 58

Close