Stiri externe

De ce ne trebuie referendum pentru normalitate: în SUA, o mamă și un fiu își schimbă sexul pentru a deveni „tată” si „fiică”

Un tată și fiica sa din Detroit au povestit despre tranziția pe care au făcut-o în urma operațiilor de schimbare de sex de la mamă și fiu. Cei doi transexuali au vorbit au vorbit despre această experiență care le-a schimbat viața, scriu cei de la nypost.com.

Corey Maison, în vârstă de 15 ani, le-a spus prima oară părinților săi că se „simte” fată acum patru ani. Mama băiatului spune că decizia băiatului său a făcut-o și pe ea să accepte faptul că se  „simte” bărbat.

Mai mult decât atât, Erica Maison a suferit o dublă operație de mastectomie pentru a fi mai „bărbată”.

Astfel, familia Maison se va compune acum din doi „tați”, dintre care unul a fost mama celor doi copii, dintre care unul s-a născut băiat, dar se consideră „fată”.

Coaliția pentru Familie a strâns peste trei milioane de semnături pentru modificarea Constituției în sensul definirii familiei ca uniunea între un bărbat și o femeie.

Printre cei 3 milioane de semnatari se află români din toate etniile și toate vârstele, oameni din toată țara.

În urmă cu câteva zile, deputatul Daniel Gheorghe s-a adresat în plenul Parlamentului colegilor săi cărora le-a cerut să nu voteze legea parteneriatului civil, precizând și motivele pentru care această lege ar schimba tot ceea ce este normal în țara noastră.

Citește și:  CEDO condamnă Grecia pentru încălcarea libertății religioase

Formularea propusă pentru articolul 48 alin. 1 din Constituție este: „Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimțită între un bărbat și o femeie, pe egalitatea acestora și pe dreptul și îndatorirea părinților de a asigura creșterea, educația și instruirea copiilor”. Actualul text al Constituției se referă la căsătoria dintre soți.

www.activenews.ro

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1

Close