Stiri interne

Daniel Bodnariu – Barnevernet, tu nu lupți cu noi, tu te lupți cu Dumnezeu!

“Prietenul adevarat iubeste oricand si in nenorocire ajunge ca un frate”

12370882_753795934726534_2255116785103017380_o

Joi, vineri si sambata vom sta inaintea lui Dumnezeu in post pentru aceasta cauza. Mai presus de orice demers pe care putem sa-l facem noi ca oameni, stiu ca Dumnezeu este Cel care lucreaza si va lucra in modul si la timpul ales de EL! Toate lucrurile lucreaza impreuna spre binele celor ce iubesc pe Dumnezeu! Chiar si impotrivirile oamenilor, si razbunarile lor oricat vor minti sau il vor acoperi cu noroi, oricat vor incerca sa-l doboare dupa ce ii vor fi luat tot, cel neprihanit va trai prin credinta si va sta in picioare, pentru ca Dumnezeu este de partea lui!

Am deschis facebook-ul dupa ce il inchisesem de aproape doi ani doar cu scopul acesta de a motiva la rugaciune si post, si cred in continuare ca mare putere are rugaciunea celui neprihanit! Mai intai de toate, aceasta lupta este una spirituala! Cei ce cunosc pe Marius si Ruth stiu ca ei nu si-au maltratat copiii asa cum spune barnevern mincinosul.

Barnevernet a creat un caz solid, dar bazat pe minciuni, noi stim ca adevarul este invingator de aceea nu ne temem si stim ca lupta noastra este una dreapta! Marius si Ruth nu va temeti de barnevern, v-au luat copiii, dar copiii vostri erau de la Dumnezeu, si Dumnezeu poate sa vii dea inapoi asa cum l-a dat pe Isaac inapoi lui Avraam ! Toti cei care puteti, atat cat puteti, fiti alaturi de noi in post in aceste zile!

Citește și:  Titus Corlățean, detalii revoltătoare în cazul Bodnariu: E un abuz, autoritățile norvegiene au rupt cu brutalitate copiii de familia lor. Oriunde în lume așa ceva este infracțiune și este pedepsit de legea penală

Barnevernet, tu nu lupti cu noi, tu te lupti cu Dumnezeu! Iar noi ne vom ruga si vom posti si vom proclama victoria in Numele LUI!

Daniel Bodnariu

Tags

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 5

Close