Stiri interne

Dana Roba s-a maritat! Avem primele fotografii cu proaspetii insuratei.

Surpriza de proportii! Dana Roba s-a facut fata de casa si s-a maritat cu acte!Asa s-a imbracat Dana Roba in ziua in care a spus DA! 

Fără titlu

Povestea de viata a Danei Roba pare desprinsa din filmele indiene. Dupa viata tumultoasa pe care a avut-o, anul trecut, Dana a facut o miscare neasteptata, s-a pocait si s-a botezat in cultul penticostal. Botezul ei avea loc in primavara anului trecut, iar de atunci, lucrurile au inceput sa se aseze parca de la sine. Curios sau nu, la scurt timp dupa ce l-a intalnit pe Dumnezeu intr-o biserica penticostala, fosta bomba sexy isi gasea jumatatea in biserica sa si era ceruta de sotie.

Dana Roba la bratul sotul ei, DanielWeekendul trecut, insa, in cea mai mare discretie, fara fast si batai de cap, Dana Roba s-a cununat civil si a devenit oficial sotia lui Daniel Balaciu, un arbitru de fotbal de categoria 1.

Cei doi au avut un tort ornat haios,ceremonia a fost tinuta secret, din informatiile noastre, la Starea Civila din Timisoara, unde a fost oficiata casatoria. La eveniment au participat doar doua prietene apropiate ale Danielei.

Galerie Foto:

Sursa: wowbiz.ro

Tags

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

59 − 53 =

Close