Video

Dana Roba: Inregistrarea cununiei religioase la Biserica Elim- Timisoara si declaratiile celor doi dupa nunta.

După un trecut scandalos, în care s-a făcut cunoscută ca amantă a manelistului Nicolae Guță, Dana Roba s-a pocăit și s-a măritat sâmbătă (16 ianuarie). Mai mult, a așteptat să „cadă” la așternut până în noaptea nunții.

dana_roba_daniel_remus_balaciu_nunta

S-au dus vremurile în care se dezbrăca fără inhibiții. La aproape trei ani de la scandalul cu Nicolae Guță, a cărui amantă a fost, Dana Roba și-a schimbat viața radical. În aprilie 2015 s-a pocăit, îmbrățișând religia penticostală, iar sâmbăta trecută (16 ianuarie), s-a măritat cu Daniel Remus Balaciu, un arbitru de fotbal.

Își expunea goliciunea trupului de câte ori avea ocazia și a dus o viață dezordonată. Dar toate acestea sunt acum amintire. De când a revenit la credință, a aruncat un șifonier întreg de haine. Dar aceasta nu a fost singura schimbare. Dana a povestit pentru Kanal D că e cu totul altă femeie.

Dana Roba a explicat de ce nu a purtat o rochie de mireasă tradițională, din cauză că nu era virgină în ziua nunții. A ales o rochie scurtă, mulată pe corp, din paiete aurii. Pantofii roșii erau asortați cu manichiura, iar machiajul și l-a făcut singură, pentru că acum acesta este jobul ei.

Daniel și Dana s-au cunoscut printr-un prieten comun, după ce timișoreanca deja se pocăise. „Pentru mine n-a contat ce a fost înainte de botez”, a povestit Daniel pentru Kanal D. „Vreau să am o familie pentru totdeauna”, a mai adăugat el. Dana e cât se poate de fericită când îl aude vorbind așa, pentru că cea mai mare frică a ei este aceea că ar putea fi înșelată.

Cei doi nu au făcut o nuntă tradițională și au avut printre invitați doar prieteni, nu și membri ai familiilor lor. Dana a explicat că au făcut doar căsătoria civilă, pentru că ea a avut o viață foarte tumultoasă înainte și nu s-ar fi cuvenit altfel, după noua ei religie. Deși nu au putut face o nuntă religioasă, preotul penticostal a pronunțat o rugăciune pentru ei și i-a declarat căsătoriți și în fața lui Dumnezeu.

GALERIE VIDEO:

Partea 1

Partea 2

Tags

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 7 =

Close