Stiri interneVideo

Dana Roba, fosta amantă a lui Guță, de la “preacurvie” la smerenie!

Dana Roba, fosta amantă a lui Guță, de la “preacurvie” la smerenie!

Fosta amanta a lui Nicolae Guta si-a facut aparitia in platoul WOWbiz imbracata decent si calma. Dana Roba a marturisit ca, de cand s-a pocait, tot ce face ea zilnic incepe cu o rugaciune. Zis si facut! Tanara si-a pus o basma pe cap si apoi a inceput sa se roage.

Dana i-a multumit lui Dumnezeu pentru ca o trezeste in fiecare dimineata, apoi s-a rugat pentru sanatatea tuturor romanilor.

Citește și:  Cinematografele REFUZĂ difuzarea unui spot publicitar dedicat rugăciunii "Tatăl nostru"
Tags

6 Comments

 1. Dana buna, frumoasa marturie cu gura ai adus oamenilor… insa trebuie sa arati o schimbare si in imbracaminte , esti machiata, etc. Asta nu-i bine trebuie sa fii naturala, sa fii multumita cu felul cum arati , fara sa aduci artificii chipului tau, tu daca esti copilul Domnului esti frumoasa asa cum te-a lasat El… sa nu te superi nu iti spun din rautate acestea , ci tocmai ca ma bucur de marturia ta, dar vreau ca ea sa fie deplina si sa nu mai fie nimic de poticnit in ea.Domnul sa te binecuvanteze!

 2. Machiajul face parte din estetica feminina. Rafinamentul si feminitatea nu este pacat, Doamna Maricica sa isi traga o palma pentru fatarnicie si spiritul de barfa. Nicaieri in Biblie nu scrie ca a te aranja este pacat.Este acuzata imarateasa Estera pentru faptul ca s-a aranjat cand a fost vorba sa mearga inaintea curti imparatesti ? .

  1. Nu vreau sa tin partea nimanui dar sa stii ca in Biblie scrie sa nu-ti sulemenesti fata! Asta inseamna sa nu te machezi.
   Iar relativ la interpretarea pe care o dai la Scriptura nu vreau sa comentez decat doar atat ca multe din cele ce sunt scrise in Scriptura sunt intepretate in favoarea pacatelor de oamenii care nu cunosc sau nu vor sa recunoasca adevaratul mesaj.

   Concluzie: chiar este pacat sa te machezi. Iar intr-o carte intitulata “Pocainta pacatosilor” chiar scrie negru pe alb ca unul din cele patru pacate majore pentru care sunt mai multe femei in iad la loc greu decat barbatii este si acesta al machiajului, alaturi de barfa, vrajitorie si inca unul pe care nu mi-l amintesc.

   Adevarata frumusete se spune si este adevarat ca este cea launtrica, iara nu falsitatea machiajului. In episolele pauline scrie ca femeia sa-si impodobeasca cu smerenia… citeste numai sa vezi.

 3. Ai dreptate Din Texas…multi care se macheaza vor ajunge in cer inainte de cei care nu se macheaza…conteaza in inima ce ai…sinceritatea….nu machiajul de pe fata! mai pacat este sa barfesti decat sa te machiezi!!!!

  1. Si machiajul este pacat ca si barfa! Omul gandeste in interior si actioneaza in exterior adica trece la fapta. Felul in care te porti arata de fapt asezarea ta sufleteasca. Stii proverbul: ori te poarta cum ti-e vorba ori vorbeste cum ti-e portu’. Adica trebuie sa existe o corespondeta intre interior si exterior. Ceea ce se traduce ca nu poti fi smerit si placut lui Dumnezeu daca te porti necuviincios, daca te machiezi, jignindu-L pe Dumnezeu ca creator, ca nu a facut ceea ce trebuie cu chipul tau si ca tu stii mai bine. Nu este aceasta oare lipsa de smerenie?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

13 + = 21

Close