Stiri interne

Cum trebuia rezolvat cazul Patorului Florin Ianovici

Am primit acest comentariu de la Pastorul Aurel Mihet, care explica modul biblic prin care dansul spune ca trebuia rezolvat cazul fratelui Pastor Florin Ianovici, de catre Cultul Penticostal, pentru evitarea problemelor, care au culminat in cele din urma cu retragerea din Cult al Pastorului Florin Ianovici.

Aurel Mihet:

Cazul Pastorului Florin Ianovici a fost si este mult comentat in spatiul crestin ,si nu numai. Parerile sunt impartite si sustinute dupa cum ele sunt intelese de fiecare.Am citit cele 2 articole scrise de scriitorul crestin Radu Oprea ,un om cu o deosebita claritate in a prezenta informatii din mediul crestin si nu numai .Am ascultat predica Pastorului Florin Ianovici tinuta la data de aprilie 4.2017 in Biserica Panticostala Betel din Bucuresti (recomand sa fie ascultata).

Ce am observat, atat din predica tinuta de Fr. Florin cat si din comunicatul cultului , ca a fost o asteptare de pornire a acestei situatii din partea celuialalt.  Citez din partea cultului :  ..reprezentantii conducerii Cultului, ar fi trebuit invitati in Bis.Betel pentru a da lamururi” Din predica Pastorului Florin.  Citez: ,,n’ a venit nimeni ca sa vorbeasca cu voi… nici prima data, nici a doua oara, n’a venit nimeni in mijlocul vostru” Intrebarea care se pune este urmatoarea: Trebuia sa fie invitati reprezentatii cultului sa vina la Bis. Betel sau ei trebuiau sa vina neinvitati ?? In primul rand Bis. Betel nu putea sa-i invite pentru ca o asemenea invitatie se face numai atunci cand exista anumite conflicte intre Biserica si Pastor,  faptul ca nu a existat nici o problema,  nu ar fi avut nici un motiv sa-i invite. In al doilea rand; daca conducerea Cultului avand mai multe reclamatii in legatura cu abaterile grave facute de Pastorul Florin, ea avea obligatia sa vina, chiar neinvitata, pentru ca sa lamureasca lucrurile. Pentru o mai buna clarificare a situatiei, as vrea sa ma folosesc de un citat Biblic din Matei 18.15-17, unde Domnul Isus ne spune :  ,,daca un frate a pacatuit impotriva ta du-te si mustra-l intre tine si el singur, daca te asculta ai castigat pe fratele tau”.

Citeste mai departe aici

Tags

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

30 − = 26

Close