EducatieVideo

Cum se face educaţia copiilor în islam, sau cu cine ne confruntăm în Europa

O secvenţă, un eveniment,  un moment punitiv şi educativ: o femeie biciuită în faţa a  100 % adolescenţi, tineri, copii. Undeva în islam. Filmul de mai jos se presupune că este din Siria.

biciuire

Cel de pe cruce se pare că este un creştin. Dacă până aici mergem pe afirmaţiile celor care au postat această înregistrare, mai departe avem câteva indicii clare.

Este evident că suntem undeva în islam. Este evident că pe cruce este un om. Este evident că în faţa şi în jurul lui sunt o mulţime de curioşi, dar mai ales copii, care privesc, comentează, fac fotografii.

Pentru aceşti copii violenţa, moartea, chinurile, tortura sunt deja nişte lucruri normale. Le primesc zilnic odată cu aerul pe care îl respiră, cu mâncarea pe care o mănâncă, cu literele pe care învaţă să le scrie şi mai ales cu studierea coranului.

Imaginile par a fi luate într-o parte a islamului mai „relaxată”. Oaamenii sunt îmbrăcaţi europeneşte, trec maşini, în jur nu se văd dărâmături. Imaginaţi-vă cam cum stau lucrurile în zonele mai puţin relaxate. De altfel, vă vin în ajutor o avalanşă de fotografii şi filmuleţe cu copii luptători, copii călăi, copii fără copilărie.

Aceşti copii şi tineri care au fost până mai ieri copii vin şi în Europa. Vin îndoctrinaţi, manipulaţi, cu ghiduri tipărite în Occident de cei care organizează şi sponsorizează migraţia. Vin să ia, să primească, să se afirme, să afirme islamul, să cucerească. Ce le opunem noi?

SIRIA – Crestin acuzat de crima si crucificat

In lumea islamica, datorita inapoierii, daca ai curajul sa spui ca esti crestin esti pus la duba si apoi ucis. Nu prea am auzit de musulmani care sa blameze incorectitudinea acestui act.

Posted by Andrei Mihai on 23 Ianuarie 2016

Sursa: solidaritateeuropeana.wordpress.com

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 31 = 41

Close