TineretVideo

Cum să rămâi virgin până la căsătorie?

De multe ori, atunci când am vorbit despre curăția intimă pe care TREBUIE să o aibe tinerii atunci când se căsătoresc (și nu numai), am văzut pe cei din jur zâmbind cu subînțeles și chiar spunându-mi:
”Asta era pe vremuri, acum nu se mai poate!”

Auzim în ultimii ani din ce în ce mai mult minciuni grosolane de acest fel:
”Nu se poate să intri în căsătorie virgin!” sau
”Este bine ca înainte de căsătorie să ai relații intime pentru a vedea dacă vă potriviți” sau
”Toți fac așa, nu este nici o problemă dacă faci și tu ca ei!” sau
”Este ceva ieșit din comun, aproape ca un martir cel care intră virgin în căsătorie!”

Am primit multe întrebări în această direcție. Chiar azi am primit un mesaj din care reieșea această disperare: ”Cum să aștept…!” Ca și cum ar fi aproape imposibil…

Subliniez: starea de normalitate este ca cei doi să intre virgini în căsătorie. Acest lucru se poate și este la îndemâna oricui vrea și își propune acest lucru.

Secretul, este să faci și tu ceva pentru aceasta. 🙂
Iată câteva lucruri practice, pe care dacă le vei ”aplica” în viața ta, vei vedea că poți și tu unul din oamenii normali care au înțeles că:

Citește și:  Femeie ucisă în mod brutal de radicalii hinduși deoarece s-a convertit la creștinism

”Orice lucru El îl face frumos la vremea lui”

Tags

Informatii similare

2 Comments

 1. In min 10:40 este adusa vorba ca “nu ne-a ajuns nici o ispita… ” iar eu am curajul sa lansez o provocare tuturor neoprotestantilor, chiar tuturor crestinilor afirmand ca Isus a zis: “Indrazniti, Eu am biruit lumea”.
  Da, prin aceasta fraza, eu cred ca Mantuitorul nostru ne cheama sa iesim din tarana, si sa devenim nou nascuti, nascuti intr-adevar din Christos (atentie, nu am zis Isus!) si sa nu mai fim gena lui Adam(o).
  … Suntem chemati la o viata noua fratilor, suntem chemati la o lupta, si da, si Postul si Ruga sunt arme, si Cuvantul Viu, pe care trebuie sa-L mancam – care defapt, e adevarata Cina – pe care ne-o da Rascumparatorul nostru si hranindu-ne zilnic cu aceasta partasie (as zice aici, ca acel putin de 10%/zeciuiala din timpul nostru zilnic de 24 de ore inseamna 2 ore si 24 de minute!), hranindu-ne din El ajungem la adevarata statura a lui Christos; aceasta e oarma si mai importanta, e Sabia cu doua taisuri care desparte pana si maduva de os !
  … Suntem chemati sa biruim lumea sa recastigam puterea asupra ei… sa iesim de sub blestemul taranei si sa devenim fii preaiubiti, caruia El le da painea ca prin somn si sa largim Imparatia Lui pana la marginila pamantului, deoarece asa a crescut stanca aceea din Daniel, care a zdrobit chipul veacului acestuia!
  Frati si surori, lasati laptele duhovnicesc inca din primul an de cunoastere… daca ne amintim in Efeseni exemplul lui Pavel despre sot zi sotie, acolo el specifica clar(ultimele versete din cap.) ca e vorba de o taina, de relatia dintre Biserica lui Christos si Christos insusi. E cred ca la fel e si cu noi, cat suntem copiii… Trebuie sa luati exemplu bebelusilor cari trebuiesc intarcati intr-un an-doi ! Da, nu putem sa ne hranim tot cu lapte pana la 40 de ani, si sunt pline bisericile(adunarile noastre) de bebelusi batrani… care nu vor sa mai creasca si sa aduca rod ! Ce se intampla cu cei ce nu aduc rod..? Sunt taiati si aruncati in foc ! Taiati afara din Christos fratilor, mladite taiate afara din vita (!!!) nu spun nimic afara din Cuvant ! Acest Cuvant care a devenit trup si a locuit intre noi, plin de har si de Adevar, trebuie de-acum sa fie in toata plinatatea si in noi si astfel sa devenim fii ai Tatalui! Nu, nu mai suntem robi, nu mai e nevoie sa fugim de ispita, ci sa indraznim precum Christos a indraznit si sa luam lumea la tranta, biruind-o. Iosif, era rob in casa lui Potifar, si daca arfi fost egal cu Potifar, probabil ca indraznea sa ii spuna acestuia ce are de gand sotia lui, inca din prima incercare… probabil ca trebuia sa se ceara sa lucreze la camp, chiar rob fiind, nu(?) departe de ea (doar asta suntem invatati in adunari, sa ne ferim, si sa fugim), dar, fratilor, daca ne ferim la nesfarsit pana la urma tot cadem, deoarece sta scris :”impotriviti-va deavolului si acesta va fugi de la voi !”… iar ispita, pacatul, tot vine in inima noastra, astfel, in zadar ramanem curati in trup daca duhul ne este intinat. Asta au facut si Israelul pamantesc… au cautat o neprihanire pe care o da Legea si nu au apucat-o… iar Isus ne invata ca acela care priveste spre o femeie ca s-o pofteasca, (se abtine in trup degeaba, ca in duh) a si pacatuit cu ea! Fratilor, haidem sa ne trezim din laptele acesta care ne tine la caldurica, si sa iesim din zona de comfort si sa devenim fierbinti pentru Cel ce ne-a chemat sa-I fim Fiii ! Christos Isus a spus-o clar ca El, Tatal ne-a chemat si ne-a dat Lui (Christos) … doar asa e posibil ca El sa creasca in noi…
  Problema asta se aplica si vinului, sau altor subiecte… hai sa fim atenti si sa vedem ce spune Pavel lui Timotei si lui Tit despre prezbiteri, conducatori, diaconi… sa fie barbati ai unei singure femei, sa poata astfel sa isi creasca bine copiii, sa nu fie bautori de mult vin/betivi(spune in Proverbe 31 ca trebiie sa judece bine, un rege, un conducator, nu..?)… analizati si voi insiva acest text, atenti, si multe altele din Cuvantul Sfant de care trebuie sa fiti plini ! Astfel va trai Christos in voi si veti deveni fiii… implinind (precum si El a facut-o) toate , da, TOATE Scripturile, tot ce este Scris ! Unde..? Doar in Noul Testament..? Isus ce Scripturi a implinit..? De unde a citat si practicat..? De ce a statmEl cu vamesii si cu pacatosii la masa..? De ce nu a fugit de acei pacatosi..? A fost El Biruitor intre ei..? A fugit Isus de ei, sau i-a biruit..?
  Zacheu, in casa caruia a intrat Mantuirea, de ce a primit Mantuirea..? Fiti atenti cand afirma Isus acest lucru..? Ce spune in Lege despre cineva care a furat si mai apoi, a fost prins..? Sa dea inapoi impatrit..? Cine predica asa ceva in adunari, astazi..? Fratilor, Isus spune si azi tuturor :”Du-te si nu mai pacatui !”
  Daca ai fost amendat o data, de 2-3 ori pt. lipsa centurii, instinctul tau va lucra impreuna cu subconstientul si cu portmoneul tau si vei obtine un gest-reflex ca atunci cand urci la volan sa iti fixezi centura, inainte sa pornesti din loc.
  Frati scumpi, veniti si haidem sa biruim lumea ! Suntem Fii ai Tatalui cel ceresc si suntem chemati sa indraznim ca leii cei tineri ( si drepti!).
  Incepe fratioare in casa ta, in scoala ta, in vecinatatea ta, in locul tau de munca si daca nu gura ta, atunci faptele tale sa lumineze… si daca te injura cineva de Tata… deoarece suntem Patriarhi (nu matriarhi), spune-i cu indrazneala ca Dumnezeu e Tatal tau si sa nu-L mai injure, in nici un caz, de fata cu tine, ca nu-i permiti ! Fi un Fi al Tatalui, si nu te rusina de Numele ce-L porti !
  Amin, Amin.

 2. Onania salveaza omenirea. Si fraierul care a scris km de mesaj e nimeni altul decit dusmanul de moarte a unui securist Ionescu Cristian.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1

Close