Stiri externe

CRIMELE ANTI-CRŞTINE din Germania sunt TRECUTE SUB TĂCERE din cauza MIGRANŢILOR

Anul trecut s-a raportat la nivel naţional despre aproximativ 200 de biserici și simboluri creștine care au fost distruse în Germania. Deși antisemitismul primește o mare atenție în Germania, valul anti-creștin plecat din ură este trecut sub tăcere.

Recent, poliția a început să investigheze șase cazuri de vandalism în bisericile din orașul Bamberg. Daunele se ridică la peste 20.000 de euro, spun anchetatorii. Figurile și crucile din mai multe biserici au fost distruse sau deteriorate.

În urma anchetelor rezultă că migranții sunt implicați în mai multe crime anti-creștine. În decembrie anul trecut, un migrant pakistanez a încercat să arunce în aer o biserică din Mannheim. Săptămâna trecută, un alt migrant pakistanez a fost arestat pentru că a distrus o biserică din Chemnitz. Pe măsură ce mai multe biserici din regiune au fost vandalizate, poliția investighează dacă omul este responsabil și pentru aceste cazuri.

Dar au fost incidente mai grave: Oamenii au fost bătuți că poartă o cruce la gât în zonele populate de imigranți şi amenințați cu moartea sau chiar ucişi.

Dar, în condițiile în care presa germană este în cea mai mare parte orientată spre stânga, probabil că nu va recunoaște în curând că Angela Merkel joacă un rol important în acest val de ură anti-creștin. Ea a deschis ușile pentru milioane de oameni din țări care poartă acel sentiment de ură iar asuprirea creștinilor este “un mod de viață” pentru musulmani. Spunând adevărul despre această problemă ar însemna să susţină partidele de dreapta care sunt împotriva migranţilor și, prin urmare, cenzura și ignoranța în mass-media din Germania sunt preferate deasupra rapoartelor sincere, notează voiceofeurope.

Citește și:  Toate persoanele care vin în Israel vor fi plasate în carantină

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 1 =

Close