Persecutii

CRESTINII SUNT DIN CE IN CE MAI PRIGONITI IN ANUMITE TARI DIN LUME! SUNT AMENDATI, ARESTATI SI CHIAR BATUTI!

A fi crestin este din ce in ce mai greu in multe tari din lume, asa cum putem citi din stirile de mai jos. Ele par a fi, aparent, evenimente izolate, fara nicio legatura intre ele, dar se prefigureaza un curent foarte periculos in intreaga societate omeneasca.

crestini-290x150

1) Crestini din Uzbekistan amendati pentru ca “s-au intalnit”!

Un tribunal uzbec a amendat 10 de crestini care s-au intalnit fara permisiunea statului Uzbekistan. curtea Penala Karshi din Kashkadarya a amendat trei crestini cu de 50 de ori salariul minim lunar din Uzbekistan si restul de 7 cu de 30 de ori salariul minim lunar, pentru depozitarea ilegala de literatura religioasa. De asemenea, instanta a dispus ca repertoriul bisericesc, precum si Bibliile lor personale, sa fie distruse. Crestinii s-au reunit fara sa aiba inregistrarea de stat necesara, atunci cand autoritatile au perchezitionat prima lor intalnire din luna aprilie 2015.

2) Crestinii din India sunt batuti cu salbaticie

Patruzeci de crestini au fost batuti cu cruzime de catre cetatenii hindusi in statul indian Telangana luna trecuta (in noiembrie 2015), dupa ce acestia au participat la o intalnire de rugaciune intr-o casa privata. Mai multi crestini au fost raniti in atac, inclusiv o femeie gravida care, mai tarziu, a pierdut copilul nenascut. Crestinii s-au intalnit pasnic intr-o casa din satul Balanagar, dar, mai tarziu, o multime de 60 de hindusi au ajuns acolo, strigand sloganuri anti-crestine; au inceput apoi a-i bate pe cei din interiorul casei, necrutand nimic, nici femei si nici copii.

Citește și:  Biserici crestine incendiate in Tanzania

Acest atac asupra crestinilor este inca un nou semn al cresterii intolerantei religioase din India. Radicalii hindusi, care nu pot fi tinuti in frau de guvernul indian, comit o serie de incalcari privind libertatea religioasa.

3) Femeie condamnata la 4 ani de inchisoare pentru ca e crestina!

Maryam Naghash Zargaran este o fosta credincioasa islamista din Iran, care s-a convertit la crestinism. Pentru asta, ea a fost arestata in 2012 si a fost condamnata la 4 ani de inchisoare. Acolo, ea a suferit un atac de cord si de aceea are nevoie de ingrijire medicala speciala. In luna octombrie 2015, a solicitat o permisie medicala, pentru a-si face tratamentul medical la spital. A mai solicitat o prelungire, dar procurorul general al Iranului a refuzat prelungirea, asa ca biata femeia a trebuit sa se intoarca la inchisoare, desi este bolnava.

www.almeea.ro

Tags

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

91 − = 82

Close