Stiri externe

Creștinii pakistanezi au fost încurajați de “Trenul Păcii “

Creștinii pakistanezi au fost foarte încurajați de „Trenul Păcii” care a circulat cu sprijin din partea statului, a Căilor Ferate Pakistaneze, a Comisiei pentru Drepturile Omului din Pakistan și a Organizației pentru Dezvoltarea Turismului.

Trenul a traversat Pakistanul tip de 10 zile, printre decorurile care atrăgeau privirile oamenilor numărându-se și scena Nașterii Domnului, precum și o cruce. Vagoanele au fost scrise citate din discursul întemeietorului Pakistanului, Muhammad Ali Jinnah, pe vremea căruia Pakistanul a cucerit independența, citate care vorbeau despre cât de important este ca toate religiile să fie tratate egal.

Proiectul a fost lansat de Saad Rafique, ministrul pakistanez al transporturilor, care a evidențiat rolul pe care grupurile minoritare nemusulmane îl joacă în societate, îndeosebi rolul creștinilor. „Culoarea albă de pe steagul nostru național reprezintă grupurile de minorități, iar steagul este incomplet fără acestea„. A adăugat el. „Constituia noastră garantează drepturi egale tuturor cetățenilor care trăiesc în această țară.

Nu avem voie să stăm unii în calea altora în atingerea succesului și a prosperității.” Slavă Domnului pentru asemenea afirmații făcute în dreptul creștinilor și a altor minorități din Pakistan.

Rugați-vă ca exemplul dat de cei din guvern să fie urmat de restul societății.

Citește și:  Coșmarul unei fetițe creștine de cinci ani care a fost plasată într-o familie musulmană.

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

34 − 28 =

Close