PersecutiiStiri externe

Crestinii din Pakistan sunt considerati cetateni de rang inferior

Crestinii din Pakistan sunt considerati cetateni de rang inferior. Ei nu se confrunta doar cu persecutia. Intr-o societate cu o populatie majoritar musulmana ei se zbat pentru o educatie mai buna si locuri de munca mai bune. Conform urmatorului material realizat de prietenii nostri de la Voice of the Martyrs, acest fapt nu ii impiedica sa se inchine lui Isus Hristos.

In prezent, in Pakistan, unii crestini sunt batuti, incarcerati si chiar ucisi pentru credinta lor in Hristos. Sub conducerea islamica, crestinii din zonele rurale sunt considerati cetateni de rang inferior si trebuie sa ii slujeasca pe musulmani cu umilinta.

Iata-i pe membrii crestini ai familiei voastre din Pakistan. Pastorul Fassal ii slujeste pe credinciosii acestei comunitati mici.

John – gunoier: In prezent, in Pakistan, noi, crestinii, suntem cetateni de rang inferior.

Samuel – caramidar – Desi nu am comis nicio crima, suntem exilati si alungati in cel mai josnic loc al societatii.

Paul – curatator de canale: Adesea, suntem nevoiti sa parasim satele si casele noastre. Nu putem obtine locuri bune de munca. Nu ne reprezinta nimeni in guvern. Nu ne-a ramas altceva decat sclavia… si curatarea canalelor. Stim ca nu vom avansa niciodata.

Sarah – sluga: Dar avem o biserica, un loc unde se intrunesc crestinii ca sa se inchine Domnului Isus Hristos. Sa Ii cantam cantece de lauda, sa invatam din Cuvantul Sau. De o vreme, tara noastra ne-a intors spatele, Dumnezeu nu a facut-o. Cateodata, nu este usor. Legile, injustitia… Va rugam, nu uitati sa va rugati pentru noi ca sa continuam sa avem partasie unii cu ceilalti. Sa vedem, in continuare, bucuria Domnului in vietile noastre si sa staruim in credinta, indiferent de pret.

Citește și:  Creștinii: cei mai persecutați din lume

„Ferice de voi care sunteţi saraci, pentru ca Imparaţia lui Dumnezeu este a voastra !” Isus

Rugati-va pentru cei oprimati, sa staruie si sa Il slujeasca pe Domnul cu bucurie… si rugati-va ca si noi sa facem la fel.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 747 – noiembrie 2018. Ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri

 

Tags

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + = 14

Close