Stiri externe

Crestin impuscat in fata de teroristii Boko Haram pentru ca nu a vrut sa se lepede de credinta in Iisus Hristos

Un barbat crestin a fost impuscat in fata de teroristii din gruparea Boko Haram dupa ce a refuzat sa renunte la credinta sa in Isus Hristos, insa a supravietuit in mod miraculos si acum spune ca ii iarta pe atacatorii sai.

Dr. Jason Peters, vice-presedinte asociat al organizatiei Vocea Martirilor, care activeaza inca din 1967 pentru ajutorarea crestinilor persecutati a relatat aceasta intamplare pentru The Blaze, citat de Gospel Herald.

Barbatul se afla in casa, cand in jurul orei 23, s-au auzit batai in usa. Era gruparea Boko Haram care scotea oamenii afara din casele lor. Dupa ce a fost scos afara i-au pus intrebarea: Esti musulman sau crestin? Omul a raspuns sincer. Sunt urmas al lui Iisus”, explica Peters.

Extremistii islamici au incercat sa-l convinga pe om sa renunte la credinta sa si l-au amenintat cu moartea, daca nu se leapada de credinta. Fara sa se teama de astfel de amenintari, omul a refuzat sa-L nege pe Iisus Hristos. Furiosi, militantii l-au impuscat pe om in fata inainte de a pleca.

Cu toate acestea, prin harul lui Dumnezeu, omul crestin a supravietuit in mod miraculos atacului. „Astazi el are o cicatrice masiva. Vorbeste cu stangacie din cauza ca pometul obrazului i-a fost spart de glont”, a spus Peters.

Citeste mai departe pe: afirmativ.com

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

54 + = 57

Close