Stiri externe

COSMAR: Mama isi forțează băiatul de șase ani să devină transgender

SUA: Mama in instanta de divort, forțează un băiat de șase ani să devină transgender

James, un baiatel de sase ani, este prins într-un coșmar transgender. Sub îngrijirea mamei sale din Dallas, Texas, James este ascultător și trăiește ca o fată transgender numită „Luna”. Dar când are de ales, ca atunci când este cu tata, e băiat, sexul său la naștere.

În procesul de divorț, mama a acuzat tatăl că a maltratat copilul pentru că a refuzat să afirme că James este transgender, astfel că a cerut măsuri de interdictie împotriva lui și încearcă să-i retragă drepturile părintești. De asemenea, ea încearcă să-l forțeze să plătească pentru vizitele copilului la terapeutul care i-a diagnosticat trans-identitatea, precum și tratamentul medical transgender, care include sterilizarea hormonală începand de la vârsta de opt ani.

Am aflat despre James într-o vizită recentă la Plano, Texas, unde am vorbit cu adolescenții despre povestea mea de transgender. Am trăit un scenariu similar când eram la vârsta lui James. Timp de doi ani și jumătate, bunica mea m-a deghizat și mi-a făcut o rochie violet de mătase. Ca și James, m-am deghizat din cauza unui adult, dar o dată departe de bunica mea, mai ales cu mama și tatăl meu, eram un băiat normal. De asemenea, ca și James, am ajuns în biroul unui terapeut de gen, care ma initiat în tranziția de gen.

Sursa: ortodoxinfo.ro

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

98 − = 95

Close