Video

Copii traumatizati in Australia in urma promovarii homosexualitatii in scoli

Parintii din Australia sunt alarmati pentru ca programul scolii, considerat a fi impotriva intimidarii, promoveaza homosexualitatea. O mama a spus ca programul l-a traumatizat pe fiul ei si i-a cauzat daune emotionale. Lucille Talusan ne prezinta stirea din Melbourne, Australia.

William, un nume fictiv, descrie materialul video pe care a fost nevoit sa il urmareasca din cadrul programului „Scoli Sigure”. El este elev in clasa a 7a. Acesta a spus: „In timpul lectiei de educatie sexuala au spus ca e in regula daca te casatoresti cu cineva de acelasi sex, un baiat sa se casatoreasca cu un baiat si o fata cu o alta fata. Apoi, am urmarit un material video indecent in care un barbat a sarutat un alt barbat. Avea multe scene de nuditate. M-a deranjat. Ar trebui sa fie oprit, fiindca este dureros si nu este corect.”

Marzena este mama lui William. Ea a spus: „Le-au aratat cum sa foloseasca niste dispozitive pe care eu, ca adult, nici macar nu le vazusem. Le-au spus ca e bine sa raspunda nevoilor sexuale ale corpului lor, fapt ce este dezgustator. Nu exista moralitate, nici constiinta. La un moment dat am fost nevoita sa il duc de doua ori la spital. Avea palpitatii si respira cu dificultate.”

Parintii copilului sunt de parere ca programul „Scoli Sigure” face parte din planul de a proteja homosexualii de discriminare si de a-i indoctrina pe elevi sa sustina homosexualitatea si sa o experimenteze.

Citește și:  Statul Islamic socheaza din nou: Un adolescent este calcat de un tanc.AVERTISMENT: Atenție acest video vă poate afecta emoțional

Analistul Bill Muehlenberg este de parere ca programul „Scolii Sigure” face parte din planul casatoriei intre oamenii de acelasi sex care a castigat intr-un soondaj la nivel national efectuat prin posta. El a spus: „Odata ce se aproba casatoria homosexualilor, problemele nu vor inceta. Trebuie sa spunem elevilor ca acesta este acum un comportamnet acceptabil.”

Insa Muehlenberg se teme ca nu este vorba doar de lupta impotriva homofobiei, ci de introducerea marxismului in societatea australiana. Fondatoarea programului „Scoli Sigure”, Roz Ward, a recuoscut ca este marxista: „Unul dintre citatele ei preferate este: „Daca va lasati copiii pe seama mea, eu ii invat nu numai cum sa accepte homosexualitatea, ci si cum sa devina buni comunisti.” Pe furis, introduce planul ei radical. Nu e vorba doar de sexualitate, ci si de idei marxiste care nu au promovat niciodata familia, credinta si libertatea. ”

In timp ce in majoritatea scolilor din Melbourne exista programul „Scoli Sigure”, care ii invata de mici pe copii despre sex si pornografie, exista scoli crestine ca aceasta care se dedica trasmiterii unor valori crestine solide.

Parintii lui William l-au transferat la o scoala catolica unde nu se aplica programul „Scolii Sigure” insa inca se mai lupta sa isi ajute fiul sa depaseasca trauma cauzata de acest program.

Citește și:  “BISERICA” LUTERANA sărbătorește SCHIMBAREA SEXULUI unui pastor

Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 709 – 18 februarie 2018. Ultimele stiri crestine – http://alfaomega.tv/stiri

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 35 = 44

Close