EducatieStiri externe

Copii de grădiniţă, scoşi pe stradă la parada gay din Goteborg

Dezincriminată de codurile penale şi scoasă de pe lista bolilor psihice, lucruri care s-au întâmplat în urmă cu doar 10-15 ani în toată Europa, homosexualitatea este intens promovată ca fiind un lucru normal.
phpThumb_generated_thumbnail
Cei mai aprigi luptători ai drepturilor LGTB se găsesc în ţările nordice, mai exact în Danemarca, Norvegia şi Suedia. Aici, propaganda capătă dimensiuni care ating limita suportabilităţii. Homosexualii din aceste ţări folosesc copiii ca mijloc de promovare a acestor practici.
Recent, locuitorii din Goteborg (Suedia) au fost martorii unei parade LGTB la care au participat inclusiv copii. Aceştia au fost filmaţi şi fotografiaţi ţinând în mână simboluri cunoscute ca fiind ale mişcării LGTB. Ţinând veseli steagurile în culorile curcubeului, copii de doar 3-5 ani s-au plimbat pe străzile frumosului oraş nordic cântând “Pe cine avem voie să iubim? Pe oricine vrem!” AICI POŢI VEDEA FILMUL DIN GOTEBORG
Este mai mult decât evident că un copil de grădiniţă nu are cum să înţeleagă ce este dragostea, cu atât mai mult ce este homosexualitatea. Îngrozitor este că autorităţile au permis acest lucru, ba chiar încurajează aceste practici prin educatori.
Evenimente de acest gen au avut loc iniţial prin anul 2009 în Oslo (Norvegia), ţară care fost printre primele din lume care a permis căsătoriile între homosexuali.
Citește și:  Ministerul Educatiei Nationale merge mai departe cu ideologia gender în manualele școlare. Răspuns pentru cei 300.000 de părinți care se opun
Tags

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

82 + = 86

Close