Contact

Termeni si conditii:

Acesti termeni si conditii se aplica in cazul in care accesati site-ul web www.infocrestin.com. Accesul la site cat si folosirea sunt oferite de www.infocrestin.com si se supune urmatoarelor reguli si conditii. Utilizarea site-ului inseamna acceptarea acestor termeni si conditii pe care trebuie sa le respectati de la prima accesare a site-ului.www.infocrestin.com isi rezerva dreptul de a modifica termenii si conditiile in orice moment, facand publice on-line aceste modificari.

Continut – site-ul web va este oferit dumneavoastra de noi pentru informaresi educatie. Noi nu reprezentam sau garantam ca informatia accesabila prin site-ul web este corecta, precisa, completa si de actualitate. Materialele de pe site includ fotografii, imagini si text, ce sunt preluate de la parteneri media  sau adaugate de utilizatori.

Website-uri ale tertelor parti – Dumneavoastra intelegeti si sunteti de acord ca noi nu suntem raspunzatori de disponibilitatea website-urilor oricaror terte parti sau de materialul pe care il accesati prin intermediul siteului web, nu subscriem si nu suntem raspunzatori sau pasibili de a fi trasi la raspundere pentru nici un continut, reclama, produs sau serviciu de pe sau disponibile din aceste websiteuri sau din acest material, nici pentru pagubele, pierderile sau ofensa cauzata, sau pretinsa a fi cauzata de sau in legatura cu utilizarea sau increderea acordata continutului, reclamelor, produselor si serviciilor disponibile pe sau din aceste site-uri web sau materiale.

Acest site contine link-uri spre alte site-uri – Va rugam sa fiti constienti de faptul ca www.infocrestin.com nu este responsabil de politica de confidentialitate adoptata de alte site-uri. Incurajam utilizatorii nostri sa fie atenti când parasesc site-ul nostru si sa citeasca actele cu privire la aceste informatii pentru fiecare site care colecteaza informatii personale. Acest act se aplica doar in cazul informatiilor colectate de pe acest site.

Inregistrare – In unele cazuri site-ul www.infocrestin.com poate restrictiona  accesul la continutul online. Pentru a avea acces la acest continut un utilizator trebuie sa completeze un formular de inregistrare. Pe parcursul procesului de inregistrare utilizatorului i se va cere sa ofere datele de contact (ca de exemplu nume sau adresa de email).

Abonare prin  email – Daca un utilizator doreste sa se aboneze la alertele, update-urile sau briefurile www.infocrestin.com vom solicita informatii de contact cum ar fi, nume si adresa de email. Toate alertele ofera posibilitatea de dezabonare online pentru fiecare email primit.

Log files – Utilizam adresele IP pentru a analiza tendinte, a administra website-ul, a urmari miscarile utilizatorilor si a aduna informatii demografice pentru uzul intern. Adresele IP nu au nici o legatura cu informatiile personale.

Non-acceptanta – Daca acesti termeni si conditii nu sunt acceptati pe de-a intregul, dumneavoastra nu aveti drept de acces pe website si ar trebui sa incetati sa folositi site-ul web imediat.

E-mail: siteinfocrestin@yahoo.com

3 Comentarii

 1. Mii de multumiri pentru tot ceea ce faceti!

 2. referitor la articolul :SOCANT! China, acuzata ca exporta carne de om
  …chinezii au infirmat… ok… INSA… pozele astea MAI SUNT FALSURI?
  Este cunoscut faptul ca in China sunt oameni care mananca carne de virgine. La ce scara se intampla acest lucru… imaginati-va… incercati sa explicati numarul imens de fete disparute.

  Abator uman
  https://files.fm/u/9y6qquss

 3. Stimati romanii ce publicati asa zis Stiri Crestine.
  Parerea lui levi Ilioi este total eronata asa cum de fapt e el. Sa se corecteze si sa,si schimbe meseria sau sa-si ” ascuta scula” daca e tocita. Daca sunt musafir in alta biserica nu e corect sa fac abuz in Numele Domnului. Erezia “veniti in fata sa primiti putere” trebuia sa va sesizeze si sa intelegeti realitatea, dar nu stiu din ce motive publicati parerea unui alt eretic. Voi de dragul cui publicati? Ce scoateti in relief?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Captcha Captcha Reload