MarturiiVideo

Condamnat la perpetuitate un detinut fumează toate paginile Vechiului Testament iar în cele din urmă decide să citească Noul Testament

Condamnat la 500 de ani de închisoare pentru multe jafuri, Ron Adkins povestește despre întâlnirea cu Hristos și explică cum a adus o transformare extraordinară în viața sa și în anturajului său.

Fără speranță de ieșire din închisoare  în disperarea sa  în cele din urmă Ron sa întors spre Dumnezeu și a început să citească Biblia,mai exact jumătate din paginile Bibliei pentru că le-a folosit ca hârtie de țigară … Tot ce a mai rămas din Biblie a fost Noul Testament.

 Acesta a fost modul în care Ron a experimentat dragostea, iertarea și mila lui Dumnezeu.  În 2012, Ron află că  a primit eliberarea condiționată după o revizuire a sentinței sale.

La eliberarea din închisoare Ron și-a găsit un loc de muncă și a început să-și împărtășească mărturia puternică în biserici și conferințe.

Astfel, el și-a întâlnit soția fermecătoare, de asemenea o fosta criminala care  a devenit consiliera creștina!

Ron  vorbeaste despre Evanghelia lui Isus celor care se găsesc fără speranță. La putin timp după eliberare a început să meargă în închisoarea unde fusese întemnițat si să împartă mesajul libertății cu prizonierii. Soția lui încurajează de asemenea femeile din închisoare.

Datorita marturiei lui si  soției sale mulți deținuți și unii membri ai personalului s-au convertit la credința creștină și au fost botezați în închisoare.

Ron este convins că Dumnezeu îi folosește trecutul ca pe un martor puternic pentru a realiza lucruri mari pentru gloria sa.

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 1 =

Close