Stiri interne

Comunicatul Cultului Penticostal referitor la Pastorul Florin Ianovici

Sedinţa Comitetului Executiv al Cultului Penticostal din Romania, care trebuia să se întrunească pentru revizuirea suspendării fratelui Pastor Florin Ianovici, care expiră pe data de 20 Martie, 2017, după epuizarea celor şase luni de suspendare, s-a amânat pe data de 5 Aprilie.

Statutul Cultului Penticostal prevede că orice lucrător care este suspendat sau revocat, nu poate reveni în slujbă înainte ca Comitetul Executiv să revizuie comportamentul lucrătorului suspendat, şi care apoi va decide dacă suspendarea va fi extinsă sau ridicată.

Sunt mulţi fraţi şi surori care aşteaptă cu nerăbdare ridicarea acestei suspendări, pentru ca fratele Florin Ianovici să poată lucra din nou la evanghelizarea oamenilor, care au nevoie să audă Cuvantul lui Dumnezeu, care apoi să-i călăuzească la Christos. Ne rugăm lui Dumnezeu, pentru o decizie corectă din partea Comitetului Executiv.

Mai jos, articolul din Statutul Cultului Penticostal, pe baza căruia s-a decis suspendarea fratelui Pastor Florin Ianovici.

 

rodiagnusdei.wordpress.com

Citește și:  O VESTE BUNĂ PENTRU ORADEA ANULUI 2012
Tags

Informatii similare

un comentariu

  1. Inadmisibil ceea ce se intampla cu acest scump frate! Se poate intelege excluderea dintr-o functie dar in nici un caz interzicerea propovaduirii Cuvântului Lui Dumnezeu in alte adunari ! Frate Ianovici, nu tb sa apartineti nici unui cult pamântesc, sunteti copil de Dumnezeu, liber sub soare, iesiti sa pastoriti oile pe care vi le scoate Domnul in cale ! noi depindem doar de Tatal Ceresc , doar de El tb sa ascultam ! Fiti binecuvâtat ! abia asteptam sa va ascultam predicile ! va iubim !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

44 − = 40

Close