Stiri interne

CLUBUL “COLECTIV” a fost TEMPLU SATANIC. Nu metaforic. Video si foto CUTREMURATOARE

Reluam articolul postat in 2017, caci a mai trecut un an si din nou aproape nimeni nu se mai preocupa de tineri.

In aprilie 2015 au gazduit European Satanist Tour. Iata si ce putem citi la
http://www.last.fm/es/event/3978968+The+European+Satanist+Tour+2015+part+II

Behemoth sunt o trupa poloneza de blackened death metal, cu aproape 24 de ani la activ si 10 albume de studio. Pana in 1990, trupa canta un black metal clasic, standard, cu versuri pagane, dar apoi se reprofileaza pe teme oculte si thelemice, dupa spusele lui Aleister Crowley din anul 1900: „Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will.”. 

Iata comentariul fratelui lastunnegru postat la articolul UNDE GRESESTE parintele MIHAI ANDREI ALDEA: Mesajul Goodbye to Gravity – „The day we die” este perfect ortodox / Eroii de la “Colectiv” sunt Sfinti / Rockerii de la “Colectiv” sunt ortodocsi adevarati:

Dovezi din ”auzite” si vazute.

Dovezi video ritual satanic la clubul Colectiv facut de Erik Danielsson solistul trupei Watain 07.04.2014 adica dupa ce solistul s-a rugat lui Satana la altarul din centrul scenei -spate a luat paharul cu sange se porc si a zis

This is the devil s bood” – ”Acesta este sangele diavolului” si l-a aruncat peste publicul de langa scena.

Poza Altarul satanist la care se roaga Erik Danielsson solostul trupei Watain

131031-Watain06

Foto: http://static.spin.com/files/styles/style620_413/public/131031-Watain06.jpg

Ritual satanic facut de Erik Danielsson solistul trupei Watain 07.04.2014 in Clubul Colectv la sfarsitul concertului lor se vede altarul satanic si paharul cu care se arunca pangele de porc peste cei din fata.

Interviu cu Erik Danielsson solostul trupei Watain.

In turneu la concertele trupei Watain fanii aduc diverse tributuri si tokens-uri (marturi, simboluri, semne, etc…) si i le dau formatiei Watain ca: parti de animale lucruri care sant moarte in general, oase umane. Min 1:25 si minutul 2:14.
Formatia are binecuvantarea Satanei. Min 3:26

Interviu cu Erik Danielsson solostul trupei Watain.

Citește și:  După Colectiv: „Am văzut iadul, mamă!”

Ce se intampla fizic si psihic cu Erik Danielsson in timpul concertelor Watain cand este pe scena ”Intru in spatele scenei ca sa (faca o) comparatie ” (un fel de transa treaza). Declara ca este Satanist si pentru el un concert sau un ritual (satanist) este acelasi lucru. Intersactiunea dintre uman si ”divin” (luciferic).

Min 5:00

Am vazut parti din viitor desfasurandu-se in fata mea si nu arata prea luminos, omule, intr-un fel pozitiv vreau sa spun ca muzica Watain este facuta sa faca la fel acelasi lucru: sa aduca coruptie in cea ce este pur si nevinovat, sa aduca mizerie intr-o lume curata a societati occidentale, sa dezradacineze, sa creeze up evil (engleza), sa creeze haos unde este ordine, sa creeze faradelege unde este lege asta este ceea ce heavy metal este in general pentru mine toate cu scopul eliberari. Faima este intotdeauna libertate totala, eliberare totala.

Watain incrajeaza fanii la acte de teroare si terorism.

http://www.blistering.com/fastpage/fpengine.php/templateid/19323/menuid/3/tempidx/5/link/1

(traducere google translator)

Blistering.com: În cele din urmă, ce este în magazin pentru restul anului 2010?

Danielsson: Ei bine, după lansarea albumului vom fi in turneu mult sau mai puțin constant, la nivel mondial. Eu nu pot spune cat de mult astept cu nerăbdare să fie în cele din urmă din nou la drum, răspândit aripile de fier și să ridicam un iad serios …

Dar în primul rând, pe 7 iunie, Darkness Lawless se lanseaza. Vreau sa iau sansa aici pentru a încuraja toti susținătorii noștri adevărați, pentru a sărbători lansarea în felul lor; orice act de teroare în numele Watain este binevenit! Arde ceva jos, profana monumente sfinte, vopseste numele nostru cu sânge pe pereți publice, efectuaza ritualuri adecvate, și să acționeze prin voința lui Satan! Lansarea acestui album va marca o nouă eră de Watain, si asteptam cu nerabdare de a se ne unim fortelor cu spiritele libere și cei fărădelege, care a harkened (apelul nostru) apelul nostru.

Citește și:  Pastor Emanuel Dobrin – București Colectiv: Muzică rock - esență și efecte

http://www.myspace.com/watainofficial

http://www.metalblast.net/interviews/deforming-the-cord-of-life-an-interview-with-watain/

(traducere google translator)

MB: Unul dintre lucruri am primit cele mai multe comentarii a fost mentiunea ta de a încuraja terorismului în numele Watain. Inca te ti de aceste opinii și cel mai important, care ar fi reacția ta dacă fanii de fapt ar lua asta în serios?
E: Pai, sper ca o vor face, pentru că nu-mi place să fie luat ca ceva neserios, pentru că ar fi un pic de o pierdere de timp, pentru a face lucruri care nu sunt grave. În esență, ceea ce este important ca oamenii să știe, este că Watain vine dintr-un loc foarte întunecat și intors pe dos și nu sunt atât de multe trupe din istoria metal care sunt gata să recunoască faptul că despre ei înșiși și de fapt să încurajeze acest lucru, dar vom face. Prin a spune că eu sunt, de asemenea, spun că ori de câte ori oamenii iau parte din Watain, fie că le place sau nu, iau parte din acel loc, un loc cu energii care sunt foarte reale și care vin în ființă, dacă acestea sunt chemate.
Toate fiind spuse, voi lua un act comis din cauza că au luat parte la Watain, în orice fel de fel, ca un semn al faptului că ceea ce spun este adevărat, pentru că modul în care aceste lucruri se manifestă; se manifestă în muzica noastră, se manifestă atunci când vom juca live, dar, de asemenea, se manifestă în alte moduri, motiv pentru care istoria black metal este unul foarte controversat, nu numai umplut cu albumuri mari, dar de asemenea, cu clădiri mari, care sant incendiata și cu oameni care își pierd viața.

No coments

Iata si un alt comentariu postat la ISU inchide tot. RAED ARAFAT despre BISERICI si PERICOLUL DE INCENDII:

media_144647731440629500

Citeste mai departe aici

Tags

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

37 − = 35

Close