Stiri externeVideo

Cinematografele REFUZĂ difuzarea unui spot publicitar dedicat rugăciunii “Tatăl nostru”

Cele mai importante cinematografe din Marea Britanie au refuzat să difuzeze un spot publicitar al Bisericii Anglicane dedicat rugăciunii “Tatăl nostru”. Acestea au luat această decizie de teamă să nu ofenseze o parte a publicului, a afirmat duminică Arhiepiscopul de Canterbury, Justin Welby, citat de AFP, anunță Agerpres.

marea-britanie

“Mi se pare incredibil că lanțurile de cinematografe consideră nepotrivită difuzarea unui material publicitar despre rugăciune în săptămâna de dinainte de Crăciun, sărbătoarea nașterii lui Iisus Hristos”, a declarat liderul spiritual al anglicanilor pentru Mail on Sunday.

Spotul publicitar, cu durata de un minut, în care mai multe persoane, printre care și Arhepiscopul de Canterbury, recită “Tatăl nostru”, ar fi trebuit să fie difuzat începând din 18 decembrie, înainte de noul film din seria “Star Wars”, “The Force Awakens”.

“Cele trei lanțuri importante de cinematografe (Odeon, Cineworld și Vue), care controlează 80% din cinematografele din țară, au refuzat sa difuzeze acest material publicitar, deoarece cred că ar putea deranja sau jigni audiența”, a indicat Biserica Anglicană într-un comunicat.

Reprezentații agenției Digital Cinema Media (DCM), care gestionează publicitatea pentru aceste lanțuri de cinematografe, au declarat pentru BBC că DCM nu acceptă spoturi publicitare cu conținut politic sau religios.

www.activenews.ro

Citește și:  Scolile din Anglia sunt nevoite să predea un curriculum care include conţinut LGBTQ, chiar și copiilor mici.
Tags

Informatii similare

un comentariu

  1. Asta înseamnă ca Biserică să tacă atunci când sunt difuzate emisiuni, filme, spoturi publicitare care încalcă poruncile Biblice… Dacă Biserica ar fi luat atitudine… Acum, din păcate se întoarce roata… MARANATA! Domnul nostru vine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

70 − = 61

Close