Stiri externe

Cine este autorul atacului armat din Texas: un fost membru al Forțelor Aeriene ale SUA, judecat pentru violență domestică

Autorul atacului armat din Texas a fost identificat în persoana lui Devin Patrick Kelley, un tânăr de 26 de ani, au precizat surse din cadrul anchetei, citate de CNN. 

Devin Patrick Kelley, autorul atacului armat din Texas, în urma căruia 26 de persoane au fost ucise, a fost membru al Forțelor Aeriene ale SUA și a activat la Holloman Air Force Base , în New Mexico, din anul 2010 și până a fost dat afară.

În anul 2012, Kelley a fost judecat de o curte marțială, pentru violență domestică asupra soției și copilului său. A stat în închisoare timp de un an, iar în anul 2014 a fost dat afară din cadrul Forțelor Aeriene, din motive disciplinare.

Arma cu care a comis atacul armat de duminică, o pușcă Ruger AR-556, a cumpărat-o în anul 2014, de la un magazin de articole sportive din San Antonio, Texas. În formulat completat odată cu achiziția armei, Kelley nu a specificat că are cazier, au precizat oficiali citați de CNN.

www.libertatea.ro

Citește și:  Pastorul Saeed Abedini, eliberat din închisoare datorită… acordului nuclear
Tags

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 5 = 1

Close