Stiri interne

CINE CONDUCE CULTUL PENTICOSTAL?

SUTELE DE MII DE CRESTINI PENTICOSTALI AR TREBUI SA IA POZITIE SI SA ACTIONEZE IN APARAREA ADEVARULUI

Ultimul an a fost extrem de tulbure pentru Cultul Penticostal din Romania. Lucruri care pareau de domeniul filmelor sf sunt conturate ca facand parte a dedesubturilor murdare ale inaltilor prelati din Cult.
Cand vorbesti despre fals , uz de fals, abuzuri, delapidari, minciuni si excrocherii esti tentat sa te gandesti la o lume mafiota nicidecum la lideri crestini de varf, de renume national si nu numai.
Am primit un document emis in data de 08.02.2017, de catre Consiliul Bisericesc, prin care lui Petrica Hututui I se reda dreptul de a predica Evanghelia. Semnatarul documentului in calitate de presedinte al Cultului Penticostal din Romania este MOISE ARDELEAN. Halucinant. Alaturam si documentul emis de Parchetul de pe langa Judecatoria Racari din 10.11.2016 in care este specificat de catre procurorul de caz ca s-a primit din partea Cultului Penticostal o adresa prin care presedinte de Cult este Serban Marian si nu Moise Ardelean.
Este socant sa vezi fata in fata doua documente : unul confirma pe Moise Ardelean ca presedinte al cultului, celalalt infirma pe Moise Ardelean ca presedinte al cultului. Ambele documnete sunt emise de Cult, unul este comunicat oficial catre Comunitatea Suceava, celalalt este confirmat de Parchet. Evidenta halucinanta este ca unul este FALS. Dar care? Oare poate fi luat in calcul rationamentul ca Parchetul a fost in mod oficial, in acte publice dezinformat? Se realizeaza gravitatea faptei de natura penala? Se realizeaza linsajul la care este supusa imaginea Scripturii, a Cultului , slujitorilor si evanghelistilor?
Este necesar un punct de vedere oficial al Cultului Penticostal!
Este necesar ca cei condusi ce Cult , de la nume sonore si cu rezonanta nationala si internationala pana la ultimul enorias, sa aiba un punct de vedere, sa traga la raspundere pe cei ce abuzeaza in mod profund si indubitabil de functiile obtinute, pe cei ce lezeaza in spirit si litera Evanghelia si pe cei ce fara scrupule comit infractiuni ce se rasfrang asupra a sutei de mii de credinciosi.
Este necesar de urgenta un punct de vedere oficial !
Alaturam documentele cat si baza legala care se desprinde din posibilele infractiuni.

Citește și:  Un lider religios cere demisia lui Oprea, „generalul care nu poate merge nici la cârciumă fără coloana oficială”: „Ne sfidează pentru că le permitem”

Falsul material in inscrisuri oficiale

Art. 470. – (1) Falsificarea unui inscris oficial prin contrafacerea scrierii ori a subscrierii sau prin alterarea lui in orice mod, de natura sa produca consecinte juridice, se pedepseste cu inchisoare stricta de la un an la 4 ani.
(2) Falsul prevazut in alin. (1), savarsit de un functionar in exercitiul atributiilor de serviciu, se pedepseste cu inchisoare stricta de la un an la 5 ani.
(3) Sunt asimilate cu inscrisurile oficiale, biletele, tichetele sau orice alte imprimate producatoare de consecinte juridice.

Falsul intelectual

Art. 471. – Falsificarea unui inscris oficial, cu prilejul intocmirii acestuia, de catre un functionar public aflat in exercitiul atributiilor de serviciu sau de o persoana care exercita un serviciu de interes public, prin atestarea unor fapte sau imprejurari necorespunzatoare adevarului ori prin omisiunea cu intentie de a insera unele date sau imprejurari, se pedepseste cu inchisoare stricta de la un an la 5 ani.
__________
Articolul a fost modificat prin liniuta 67 din Rectificarea publicata in M.Of. 303 din 12.04.2005.

Falsul in inscrisuri sub semnatura privata

Art. 472. – Falsificarea unui inscris sub semnatura privata prin vreunul din modurile aratate
in art. 470, daca faptuitorul foloseste inscrisul falsificat ori il incredinteaza altei persoane spre folosire, in vederea producerii unei consecinte juridice se pedepseste cu inchisoare stricta de la un an la 3 ani sau cu zile-amenda.

Citește și:  LIDIA BUBLE, PUSĂ LA ZID DUPĂ CE A POZAT DIN NOU GOALĂ: „RUŞINE SĂ-ŢI FIE, RÂDE O ŢARĂ ÎNTREAGĂ DE TINE“

Uzul de fals

Art. 473. – Folosirea unui inscris oficial ori sub semnatura privata, cunoscand ca este fals, in vederea producerii unei consecinte juridice, se pedepseste cu inchisoare stricta de la un an la 4 ani, cand inscrisul este oficial si cu inchisoare stricta de la un an la 3 ani sau cu zile-amenda, cand inscrisul este sub semnatura privata.

Falsul in declaratii

Art. 474. – Declaratia necorespunzatoare adevarului, facuta unei autoritati sau institutii publice, in vederea producerii unei consecinte juridice, pentru sine sau pentru altul, atunci cand, potrivit legii ori imprejurarilor, declaratia facuta serveste pentru producerea acelei consecinte, se pedepseste cu inchisoare stricta de la un an la 3 ani sau cu zile-amenda.

Falsul privind identitatea

Art. 475. – (1) Prezentarea sub o identitate falsa ori atribuirea unei asemenea identitati altei persoane, pentru a induce sau mentine in eroare o autoritate sau institutie publica, in vederea producerii unei consecinte juridice, pentru sine ori pentru altul, se pedepseste cu inchisoare stricta de la un an la 3 ani.

Tags

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 8 = 2

Close