Stiri externe

China interzice programele tv care aduc atingere valorilor familiei

Programele televizate nu ar trebui să conțină scene și subiecte legate de relatii extraconjugale, precum și de “relații” cu persoane de același ex și nefirești intre adolescenți – se arata in noile instrucțiuni emise de către Comitetul de televiziune, cinematografie si radio din China,scrie agentia de stiri lonews.ro.

familie chinezi

Conform cu aceasta specificatie, emisiunile de televiziune nu trebuie să conțină “relații non-tradiționale sexuale și comportament sexual”, conform publicatiei chinezesti “Shanghai Daily”, și nici sa nu prezinte relații non-maritale.
“Atingerile aduse valorilor familiale sunt declarate inadmisibile” – se arata in raport.

Documentul include, de asemenea, interzicerea de subiecte legate de vrăjitorie și reîncarnare.

Scenele sadice, crimele si anchetele penale detaliate, de asemenea, sunt interzise, pentru a nu declansa astfel de fapte in realitate.

Comportamentele care pot fi dăunătoare pentru minori – cum ar fi scenele de “dragoste” între adolescenți, fumatul, alcoolul, bataile – sunt de asemenea interzise.

Publicatia “Sina”, in plus, a raportat ca funcționarii din serviciul care controlează serviciile de radiodifuziune din China au declarat că interdictiile vizeaza si difuzarea on-line, acest continut fiind mai atent monitorizat, 24 de ore din 24.

Tags

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

31 + = 35

Close