Stiri externe

China – Autoritățile interzic copiilor participarea la servicii bisericești

Autoritățile chineze din mai multe provincii le-au interzis copiilor să meargă la biserică, potrivit Fondului Barnabas.

În august, mai mult de o sută de biserici din provincia Zhejiang au fost informate că minorilor nu li se va permite să participe la activități religioase, inclusiv școala duminicală sau taberele de vară, chiar dacă merg împreună cu părinții.

Interdicția de a participa la serviciile bisericești se aplică bisericilor recunoscute de stat, care trebuie înregistrate la autorități și care au permisiunea de a funcționa numai sub supraveghere atentă. Toate activitățile credincioșilor care fac parte din mișcarea înfloritoare a bisericii subterane din China sunt deja ilegale.

Cifrele oficiale ale guvernului chinez estimează că există aproximativ 22 de milioane de creștini în cea mai populată țară din lume, dar, în mod neoficial, pot exista până la 100 de milioane. Creștinii – în special liderii bisericilor neînregistrate – pot fi arestați, torturați și trimiși la închisoare pentru credința lor.
Lăudați-L pe Dumnezeu pentru creșterea continuă a Bisericii Sale din China, în ciuda eforturilor autorităților de a opri răspândirea Evangheliei.

Rugați-vă ca toți copiii creștini afectați de cea mai recentă interdicție și părinții lor să nu se lase descurajați , ci să-și amintească de faptul că suferințele de acum vor primi o greutate veșnică de slavă (2 Corinteni 4:17).

Citește și:  O biserică protestantă contruieşte un sanctuar după model biblic
Tags

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 2

Close