Stiri externe

CEHIA RESPINGE CU HOTĂRÂRE COTELE DE MIGRATORI: NICIO ŞANSĂ, RĂSPUNDE NOUL PRIM MINISTRU CERERII BRUXELULUI!

Într-un discurs în faţa parlamentului ceh, Babis a denunţat sistemul cotelor ca fiind „ineficient” şi o sursă de divizare.

Este foarte clar că nu vom accepta pe nimeni şi că suntem fundamental contra oricui ar vrea să ne dicteze cine trebuie să trăiască şi să lucreze în ţara noastră. Considerăm absurd ca Comisia europeană să ne hărţuiască în justiţie pentru ceva ce nu are niciun sens – a spus el referitor la ameninţările Bruxelului de a acţiona împotriva Cehiei, Ungariei şi Poloniei.

Babis a subliniat că Cehia a ajutat la rezolvarea crizei migratorilor prin trimiterea de efective de poliţie în Ungaria şi în Bulgaria, pentru a proteja frontierele exterioare ale UE, ca şi cu contribuţia de 35 milioane euro a grupului Visegrad pentru oprirea traficului dinspre Africa spre Europa.

Recent, comisarul european pentru migraţie, Dimitris Avramopoulos a spus că este inacceptabil ca ţările care au reţineri să nu participe la programul de redistribuire a migratorilor.

Sursa: https://visegradpost.com/fr/2018/03/07/le-nouveau-premier-ministre-tcheque-babis-rejette-fermement-les-quotas-de-migrants/

Sursa: Cehia respinge cu hotărâre cotele de migratori: Nicio şansă, răspunde noul prim ministru cererii Bruxelului! | Apărătorul Ortodox

Citește și:  Netanyahu: Astăzi , începe o nouă eră în relaţiile dintre Israel şi lumea arabă’

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

85 − = 79

Close