PersecutiiStiri externe

Ce pateste o familie care s-a convertit la CRESTINISM in mijlocul unei comunitati musulmane din Marea Britanie

O familie de asiatici care s-a convertit la crestinism a ajuns sa fie alungata din casa pentru a doua oara de catre musulmani, care le fac acum viata un cosmar.

1

Nissar Hussain, sotia sa Kubra si cei sase copii locuiesc in Marea Britanie. Ei trec acum printr-un adevarat calvar pentru ca vecinii lor, musulmani, ii considera niste blasfematori.

Asiaticii spun ca sunt efectiv prizonieri in propria casa dupa ce au fost atacati in strada, li s-au spart parbrizele masinilor in mod repetat si au avut parte de oua aruncate in geamul casei lor, relateaza Daily Mail.

3-tile

Hussain, 49 de ani, a renuntat la cariera sa de asistent medical din cauza problemelor de sanatate pe care le are in urma acestor acte de intimidare.

Politia a fost chemata de mai multe ori pentru a interveni, dar se pare ca fortele de ordine sunt reticente in a trata problema ca o infractiune motivata de ura religioasa.

Doar o urmarire penala a fost reusita. Hussain, foarte dezamagit de politie, a depus o plangere la politie.

Sursa: ActiveNews via afirmativ.com

Citește și:  O biserica adventista din Jamaica a inaugurat prima clinica mobila pentru nevoiasi. Liderii politici si religiosi au apreciat initiativa
Tags

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

86 − = 78

Close