Stiri interne

Cazul Florin Ianovici:Mai mult rele decat bune in interiorul Cultului Penticostal.

In ultima vreme s-au intamplat mai mult rele decat bune in interiorul Cultului Penticostal.
Astazi se vor reuni sa sa discute ,sa negocieze ,si sa repare,poate, lucrurile rele facute din neveghere.

In jur de o suta de bisericii din regionala Bucuresti si-au trimis reprezentantii pentru a lua parte la negociere ,in termeni legali si dupa legile Cultului Penticostal, pe care chiar ei,conducerea, nu le respecta , in caz contrar fiind pregatiti sa iasa din Cult.

Biserica Betel doreste ca sa aiba explicatii in legatura cu distrugerea ei de catre Cultul Penticostal, si sa aiba dreptul sa isi aleaga pastorul prin vot.

Gurile rele arunca mizerii in mediul online cum ca acest grup legiuitor din Cultul Penticostal se intalneste pentru a-l revoca din functie pe pastorul Florin Ianovici. Asta fiind o situatie pe cat de aberanta ,pe atat de ilegala, deoarece nu mai are nici un suport legal,atata vreme cat pastorul Florin Ianovici a fost gasit nevinovat la ultima intrunire ,repus in functia de pastor ,de unde a demisionat,chiar in direct!
Ca urmare ,astazi ,este o zi dificila,dar nu grea. Domnul Dumnezeu este in control si va da biruinta dupa planul si Voia Sa!

Frati din conducerea Cultului Penticostal , tot ce au inteles credinciosii Betelului fara nici o alta explicatie ,este “Bate pastorul ,si turma se imprastie!!” Dar noi nu va vom ingadui asta!! Nu suntem sub dictatura cu pastor impus ,nici nu dorim sa credem ca aveti alte interese ascunse de a dezbina biserica pentru a o lua dvs,de aceea va rugam chibzuiti in Numele lui Hristos la o decizie legala si biblica!

Citește și:  SODOMISTII au vandalizat o BISERICA in Bucuresti
Tags

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1

Close