Stiri interne

Cazul Florin Ianovici: Pe voi cine vă suspendă?

A fost amânată ședința Comitetului Executiv, al Cultului Penticostal, pentru revizuirea suspendării Pastorului Florin Ianovici. De ce nu mă mir?

O Doamne, dacă mai aveam ceva dubii în privința acestei stupide și răuvoitoare decizii de suspendare a pastorului Ianovici, iată că ele s-au spulberat luate de vântul ciudato-primăvăratic emanat acum de neserioasa conducere a cultului. Acest nociv comitet executiv se teme, așa tare, de o rezoluție decentă asupra erorii pe care a declanșat-o?

Ce dilemă mai au, sau poate niscaiva temeri?

Toată creștinătatea din țară și dinafară a fost șocată de această suspendare, cu excepția câtorva lichele bolnave psihic, sau nepocăite, handicapate spiritual , invidioase pe munca și realizările pastorului. Adevărații credincioși din denominațiuni diverse, și-au pus întrebarea firească, de ce a fost necesară suspendarea pe timp de șase luni, dacă omului nu i s-a interzis accesul la Cina Domnului?

Este aberant, nu are noimă și totuși pastorul a acceptat decizia, s-a smerit și numai sufletul lui știe gustul amarului suferit în această perioadă grea. Cu toții am așteptat eliberarea pastorului mazilit, sperând că Duhul lui Dumnezeu și dragostea Lui să atingă inimile celor din actuala conducere și să dea în sfârșit semnul de slobozire. Se pare însă, că Ianovici are dușmani puternici care nu vor să cedeze, iar satana are supuși loiali “sub acoperire”.

Citește și:  Florin Ianovici: Din har în har

Domnul nostru a lăsat o poruncă sfântă: “Duceti-va în toata lumea și propovăduiți Evanghelia la orice făptură. Ev. Marcu 16: 15  Unii au lipsă de discernământ și stopează planul de mântuire al oamenilor, prin faptul că prin sentința lor oarbă îl opresc pe pastorul Ianovici să predice evanghelia, deși timpul venirii Domnului Isus este iminent.

Domniloe membri ai CECP !

În comunicatul vostru precedent ați scris că motivul suspendării ar fi că Ianovici a mințit și ați dat o sențință de suspendare pe șase luni. Acum poate că nu v-ați dat seama, dar voi înșivă ați păcălit, ați mințit o țară întreagă, deoarece veniți cu alt comunicat.Voi ați scris că suspendarea este pe timp de șase luni. De ce nu vă țineți cuvântul dat și nu umblați în Adevăr? Asta demonstrează lipsă de integritate dar și altele… La urma urmei, a nu-ți respecta promisiunile este tot un soi de amăgire, o minciună.

Pe voi, cei din Comitetul executiv, cine vă suspendă?

PS. Cei mai mulți dintre credincioși îl susținem în continuare pe pastorul F.Ianovici, prin mesajele noastre, prin post și rugăciuni. Dumnezeu este Calea, Adevărul și Viața.
Dumnezeu este DRAGOSTE!

Pentru InfoCrestin Elena Marin Alexe

Tags

Informatii similare

un comentariu

  1. Frate drag, autor a acestui articol, de ce va stresati asa mult? Daca cei din conducerea cultului, care sunt reprezentantii miscarii penticostale, sunt asa cum ii catalogati dumneavoastra, ma intreb: De ce va alarmati ca fratele Florin sa fie reprimit. Nu cred ca Fr. Florin ar merita sa faca parte dintr-o astfel de miscare, optati si dumneavoastra pentru a parasi miscarea, a-ti fii mai coerent probabil. Daca toti sunt anatema si eu sunt cel bun, ii las si imi vad de treaba, nu toata ziua ii blamez. Si inca ceva….daca credeti ca Dumnezeu este cel care va lucra la aceast caz, sa stiti ca nu are nevoie de oameni care sa aduca insulte la adresa niciunui om, indiferent de orientarea religioasa……oamenilor care intradevar le pasa se roaga nu crtica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

46 − = 42

Close