Stiri interne

Cazul Florin Ianovici: Nelamuriri in privinta suspendarii

 

 

florin-convertimage

Astazi, 2 octombrie, la biserica Betel din Bucuresti, Emil Mestereaga, noul presedinte al Comunitatii Penticostale din Bucuresti, care a luat locul fratelui Pastor Florin Ianovici dupa ce fratele a fost suspendat de Liderii Cultului Penticostal, a informat biserica la sfarsitul programului de Dumnica dimineata de hotararea luata impotriva fratelui Pastor Florin Ianovici si anume ca dansul a fost suspendat de catre Cultul Penticostal din Romania pe timp de sase luni. Dansul a citit in fata membrilor bisericii, Comunicatul Cultului. Membrii bisericii au fost socati de aceasta decizie (decizie cu care majoritatea din ei nu au fost de acord), cerand explicatii, care nu au venit.

Prin aceasta suspendare Pastorul Florin Ianovici a fost schimbat din Functia de Presedinte al Comunitatii din Bucuresti, a fost inlaturat din slujba de Pastor al Bisericii Betel din Bucuresti si i s-a interzis sa predice Evanghelia public, atat in biserica locala cat si in alta parte timp de sase luni. Conducerea Cultului Penticostal din Romania i-a facut de cunoscut pastorului ca dupa sase luni,  cazul va fi reanalizat.

Motivul acestei suspendari este insa foarte neclar, pentru faptul ca nu se arata cauza pentru care pastoral Florin a fost destituit. Ce este si mai trist este faptul ca Pastorului Ianovici nici macar nu i s-a fost dat dreptul sa se apere public de acuzatiile aduse impotriva lui. Ne intrebam, la fel ca multi altii, in special membrii bisericii Betel ca oare ce a putut face dansul asa de rau incat a fost disciplinat in felul acesta? Oare ce fel de pacate a savarsit acest frate ca sa fie tras la raspundere in felul acesta? Cauza care a adus la aceasta suspendare, nefiind clarificata,  aduce de la sine tot felul de speculatii din partea oamenilor, si acuzatiile de care este invinuit pastorul ar putea fi cu totul altele.

Citește și:  Asistent medical din Constanța a decedat la scurt timp după ce fusese vaccinat anti-Covid-19

Blogul AgnusDei a transcris multe din predicile sale inspirate de Duhul Sfant, care au avut rasunet peste tot intre fratii romani Penticostali, Baptisti si de alte confesiuni, atat din Romania cat si din Diaspora. Dar si multi oameni care nu l-au cunoscut pe Dumnezeu au avut ocazia sa auda Evanghelia Domnului prin acest frate uns de Domnul.

Citeste mai mult pe: rodiagnusdei.wordpress.com

Informatii similare

3 Comments

  1. Se pare ca si la pocaiti exista lupte foarte mari pentru putere si jocuri “politice” . Trist, dar nu e de mirare. De aia fug nepocaiti de pocaiti, pentru atitudinea si ceea ce au transformat biserica. O bataie de joc.

  2. Chiar aşa, de asta nu se pocăiesc oamenii şi le repugnă cuvântul pocăinţă. Este vorba de o răzbunare…de ordin personal care nu are nimic a face cu pocăinţa, cu Hristos şi dragostea lui. Într-un mesaj la una din postările mele mai vechi, care a fost preluată şi de dv. pastorul Meştereagă s-a disculpat şi mi-a spus că el este prietenul lui Ianovici. Ce fel de prieten ar fi preluat slujba prietenului său? Sau asta înţeleg unii prin prietenie:te sap şi îţi iau funcţa. Ruşinos şi Nedemn de un prieten care se mai numeşte şi fiu de Dumnezeu.

    https://hailaplimbare.blogspot.ro/2016/09/cine-va-ridica-para-impotriva-alesilor_60.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 2 =

Close