Editoriale

Cazul Florin Ianovici: Încă o dată pârâșii rămân de rușine!

Anunt pentru cititorii nostri!

Peste putin timp vom publica in exclusivitate un material scris de pastorul Florin Ianovici care va conține lămuririle necesare in acest caz de defaimare.
florin-ianovici-lucrarea-duhului-sfint

Deja Cornel S Ilioi se grabeste sa scrie in pagina sa de facebook urmatoarele cuvinte:

Dumnezeu nu lasa de rusine COPIII Sai sinceri…..numai ce am inchis telefonul cu pastorul Florin Ianovici, slujitor devotat, luptator pentru Adevar, si pentru mine conteaza si asta, Prieten Sincer!!!
Inca o data parasii raman de rusine!

Dumnezeu sa-l binecuvanteze cu intreaga FamiIie!!!

Iar Daniel Popescu destainuie pe pagina sa de facebook:

Cititi mai mult pe: newsnetcrestin.blogspot.fr

Tags

Informatii similare

4 Comments

  1. Vorbiti despre faptul ca urmeaza sa scrie un articol in care sa se dezvinovateasca. Iar unii deja declara nevinovatia lui ? Omu inca nu a dovedit nimic. Fie ca e un curvar fie ca nu , e normal sa se apere. Dar daca e cu adevarat un curvar notoriu ? Atunci ce ? Se va prabusi lumea ? E si el un om, e foarte posibil sa fi curvit la fel cum au facut alti oameni mari. Problema voastra si a altora e ca “stalpul” vostru in credinta e un predicator sau altul, in loc stalpul sa fie Cuvantul lui Dumnezeu. Atunci poate cadea si s-o ia la vale oricine din jurul tau ca nu te afecteaza cu nimic. Oricum rusine acestui “presupus curvar” fiindca era responsabilitatea lui sa aduca lumina si sa invete oamenii din biserica lui adevarul, si sa nu se ajunga ca o tanara sa moara de o boala care e un fleac inaintea lui Dumnezeu si inaintea copiilor lui. Case closed!

    1. Hmmm! Cu pseudonim și fără poză … N—ai nici nume și nici chip, dar împroști cu venin satanic … Cine ești Tu oare? Ghici ghicitoarea mea … Totuși, Dumnezeu te cunoaște, pe nume, așa cum ne cunoaște pe toți muritorii. Toți vom sta într—o zi în fața Lui, voi și descoperiți! Ia aminte!!!

      1. Ce venin cucoana ? Ziceam ca oamenilor le pasa mai degraba in ce stare se afla nu stiu ce pastor in loc sa le pese de Cuvant. Si da consider ca orice pastor care nu e in stare sa-si duca biserica la plinatatea cunoasteri incat sa beneficieze de toate darurile oferite de Isus, inclusiv vindecare, este un pastor care nu trebuie ascultat. Isus a folosit vindecarea ca un semnal care atragea multimile la adevarul Evangheliei, ucenicii au facut la fel. Noi nu avem nevoie ? Noi om fi mai grozavi ca si ei ? N-ai inteles nimic. Dumnezeu judeca lumea de un singur pacat, daca crezi sau nu in Isus. Nu umbla tu aruncand cu venin si amenintand ca Dumnezeu ma va judeca. Felul in care gandesti tu este acum o judecata pentru tine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

29 − = 23

Close