Social

Cazul Bodnariu, drama nedescifrată a românului din Norvegia rămas fără cei 5 copii. Sunt anunţate proteste în oraşe importante din Europa şi America

Mii de români din ţară şi diaspora s-au mobilizat pe reţelele de socializare şi chiar în cadrul unor proteste de stradă pentru a susţine cauza familiei Bodnariu, o familie mixtă româno – norvegiană ai cărei copii au fost luaţi de Protecţia Copilului din Norvegia. „Adevărul” prezintă pas cu pas drama familiei Bodnariu, dar şi ultimul mesaj al celor doi soţi care şi-au petrecut sărbătorile fără cei cinci copii.
646x404
Marius Bodnariu este inginer IT, licenţiat în Ingineria Sistemelor şi Informatică Aplicată la Universitatea Politehnica Bucureşti. Soţia sa, Ruth, este norvegiancă, fiind de profesie asistentă medicală specializată în Pediatrie, la spitalul din oraşul Forde. Marius a lucrat controlor de trafic aerian la ROMATSA, iar în urmă cu mai bine de 10 ani a cunoscut-o pe cea care avea să îi devină soţie. Creştină penticostală, la fel ca Marius, Ruth venise în România cu o misiune creştin-umanitară de ajutorare a copiilor străzii din Bucureşti. Aşa s-au cunoscut cei doi şi s-au căsătorit.
Pentru a le putea oferi un viitor mai bun copiilor, cei doi soţi au hotărât să se mute în Norvegia, acolo unde locuiesc şi părinţii lui Ruth. Românul şi-a găsit imediat un job, lucrând ca specialist IT la primăria din Redal, Naustdal. Stabiliţi într-o zonă superbă, cu o casă frumoasă şi o situaţie materială bună, soţii Bodnariu au dus o viaţă frumoasă, pozele de familie arătând o familie fericită care a reuşit să petreacă împreună cu copiii concedii în diferite locuri, inclusiv în SUA.

Citeste mai mult: adev.ro/o0bw8g

Tags

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 6

Close