Stiri externe

Candidatul republican la presedintia SUA, dr. Ben Carson: „A doua venire a Domnului Hristos poate fi chiar maine”

Candidatul republican la presedintia Statelor Unite, dr. Ben Carson, a declarat intr-un interviu publicat recent ca toti crestinii ar trebui sa fie pregatiti pentru a doua venire a lui Hristos si „sa traiasca fiecare zi ca si cand ar fi ultima”.

carson

Conform informatiilor publicate de Christian Today, candidatul prezidential republican al SUA crede cu tarie in a doua venire a lui Isus Hristos si de aceea principiile lui de viata sunt in conformitate cu voia Lui Dumnezeu.

„Astept in mod evident revenirea lui Hristos, asa cum este descrisa in 1 Tesaloniceni 4, si cred ca toti crestinii ar trebui sa traim viata asa cum am trai ultima noastra zi pe pamant”, a declarat Carson.

Nimeni nu ar trebui sa-si planifice viitorul pentru unul, cinci, sau zece ani. Trebuie sa se comporte si sa traiasca ca si cum ar fi ultima zi din viata.

Carson a spus de asemenea ca toti crestinii ar trebui sa-si aminteasca de ceea ce spune Cartea Psalmilor atunci cand vine vorba de a doua venire a lui Isus, relateaza Actualidad Cristiana via afirmativ.com

In legatura cu aceasta Carson a spus: „O zi este ca o mie de ani si o mie de ani ca o zi. Revenirea Mantuitorului ar putea fi in 3.000 de ani, 30.000 de ani, sau ar putea fi chiar maine”.

Citește și:  INDIA: FAMILII CREȘTINE BĂTUTE ȘI ALUNGATE

Fostul neurochirurg a subliniat ca ar fi „o prostie” ca oamenii sa traiasca in viata ca si cum Isus nu s-ar mai intoarce vreodata.

Carson recunoaste faptul ca in momentul de fata exista multe semne care indica cea de-a doua venire a lui Hristos: „In epoca actuala deslusim o serie de factori care figureaza in Biblie”, a spus el.

Unul dintre cele mai importante semne este cresterea statului islamic. Vedem astazi ce se intampla in lume … mai ales cu jihadistii islamici radicali. E doar o chestie de timp pana cand vor pune mana pe armele nucleare. Acest lucru inseamna ceva…”, a incheiat Carson.

Tags

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

40 − 34 =

Close