Stiri interne

Când vrea Dragnea să fie organizat referendumul pentru schimbarea definiţiei familiei în Constituţie

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat marţi că speră ca referendumul pentru familie să fie organizat în această primăvară, PSD susţinând definirea familiei în sensul că aceasta se întemeiază între un bărbat şi o femeie.

„Este un subiect pe care îl susţinem cu toata tăria şi sper ca în această primăvară referendumul să se organizeze”, a declarat, marţi, Liviu Dragnea.

Întrebat care este poziţia partidului şi a sa privind modificarea Constituţiei, liderul PSD a declarat că susţine în continuare modificarea în sensul de definire a familiei ca fiind liber consimţită între un bărbat şi o femeie.

Camera Deputaţilor a adoptat în mai 2017 iniţiativa cetăţenească de revizuire a Constituţiei care prevede că familia se întemeiază pe căsătoria liber consimţită între un bărbat şi o femeie, semnată de 3 milioane de cetăţeni. Iniţiativa cetăţenească a fost depusă, în Parlament, de Coaliţia pentru Familie şi strâns 3 milioane de semnături de susţinere.

În prezent, Constituţia prevede că familia se întemeiază pe căsătoria liber consimţită între soţi.

Citește și:  Sondaj: 82% dintre românii cu drept de vot sunt de acord cu modificarea Constituţiei
Tags

Informatii similare

un comentariu

  1. Nu fiti atat de increzatori in acest personaj ……el pregateste sa introduca in acelasi vor si ” parteneriatele civile “…o altfel de casatorie intre persoane de ACELASI GEN .!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =

Close