Stiri interne

Când vrea Dragnea să fie organizat referendumul pentru schimbarea definiţiei familiei în Constituţie

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat marţi că speră ca referendumul pentru familie să fie organizat în această primăvară, PSD susţinând definirea familiei în sensul că aceasta se întemeiază între un bărbat şi o femeie.

„Este un subiect pe care îl susţinem cu toata tăria şi sper ca în această primăvară referendumul să se organizeze”, a declarat, marţi, Liviu Dragnea.

Întrebat care este poziţia partidului şi a sa privind modificarea Constituţiei, liderul PSD a declarat că susţine în continuare modificarea în sensul de definire a familiei ca fiind liber consimţită între un bărbat şi o femeie.

Camera Deputaţilor a adoptat în mai 2017 iniţiativa cetăţenească de revizuire a Constituţiei care prevede că familia se întemeiază pe căsătoria liber consimţită între un bărbat şi o femeie, semnată de 3 milioane de cetăţeni. Iniţiativa cetăţenească a fost depusă, în Parlament, de Coaliţia pentru Familie şi strâns 3 milioane de semnături de susţinere.

În prezent, Constituţia prevede că familia se întemeiază pe căsătoria liber consimţită între soţi.

Citește și:  Cazul Sorina. Inspecția Judiciară a suspendat-o din funcție pe procuroarea Maria Pițurcă și a decis începerea urmăririi disciplinare
Tags
Loading...

Informatii similare

un comentariu

  1. Nu fiti atat de increzatori in acest personaj ……el pregateste sa introduca in acelasi vor si ” parteneriatele civile “…o altfel de casatorie intre persoane de ACELASI GEN .!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1

Close
<