Stiri interneVideo

Campania „ 40 zile pentru viață”

Cea mai mare mișcare pentru viață, care are loc la nivel internațional, implică sute de mii de voluntari din mai multe țări ale lumii. Campania „40 de zile pentru viață” a început din anul 2004.

Prin intermediul acestei inițiative, creștinii de diferite confesiuni se unesc în post, rugăciune și veghe pașnică în fața instituțiilor sanitare din diverse orașe.

În România, campania se desfășoară în orașele Timișoara, Cluj-Napoca, București, Năsăud și Iași, până în 25 martie, câte 12 ore pe zi.

Prin această manifestare civică se doreşte conștientizarea populației cu privire la valoarea vieţii intrauterine şi să se atragă atenţia asupra consecinţelor negative ale avortului, în primul rând asupra femeii, iar apoi şi asupra întregii societăţi româneşti.

România este încă pe primele locuri la numărul de avorturi, iar județul Timiș este pe locul doi la nivel național, cu puțin peste 4.000 avorturi/an, din care 251 la adolescente între 15-19 ani, conform datelor Ministerului Sănătății furnizate de Institutul Național de Statistică pentru 2015.

Încă de la începutul Campaniei „40 de zile pentru viață” de la Timișoara, din acest an, au apărut și rezultate. Stire difuzata in emisiunea Mapamond creștin 711 – 4 martie 2018.

Ultimele știri creștine – http://alfaomega.tv/stiri

 

Loading...
Citește și:  Evanghelizare la Biserica Penticostala Smirna din TM
Tags

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 3

Close
<