Stiri externe

Brazilia: Un barbat a incercat sa fure zeciuiala unei biserici, dar a lesinat la locul faptei si a fost prins

Politia din municipiul Presidente Medici din provincia braziliana Rondonia a gasit un barbat culcat pe podeaua unei locuinte strangand in brate o cutie. In interiorul acesteia se afla suma de 10.000 de reali (moneda nationala a Braziliei) – zeciuiala colectata de o congregatie crestina din localitate.

hot

Barbatul lesinat pe podeaua casei s-a dovedit a fi un hot in varsta de 27 de ani care a intrat prin efractie in casa cu scopul de a jefui. El a fost ajutat de un complice, dar actiunea lor a fost observata de vecini iar acestia au sunat la politie, relateazaActualidad Cristiana.

Cand a sosit politia la fata locului l-a gasit pe unul dintre hoti in curte avand asupra lui un televizor si o butelie de aragaz. In interiorul locuintei a fost gasit si cel de-al doilea infractor. Acesta era cazut la podea si strangea in brate o cutie in care se afla zeciuiala unei congregatii.

Politia a incercat sa-l trezeasca, dar barbatul nu a avut nici o reactie. A fost chemata de urgenta o ambulanta de la Spitalul Municipal din Presidente Medici pentru a-i acorda primul ajutor si a-l duce la spital.

Dupa ingrijirile acordate omul si-a revenit si a declarat ca ii pare rau de fapta lui. Sursa citata relateaza ca e vorba de un consumator de droguri.

El a jefuit casa in care nu se afla nimeni, intrucat proprietarii erau plecati intr-o alta localitate. Cand au fost contactati de politie, acestia au confirmat ca in cutia gasita in bratele infractorului se afla zeciuiala bisericii din care faceau parte.

afirmativ.com

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

64 + = 66

Close