Librarie crestinaStiri interne

Book-House – o casă a cărţii, a educaţiei, a intelectului.

La început a fost o pasiune. Pasiunea pentru cărți, lectură, studiu. Pasiunea de a avea o bibliotecă mare unde să ne petrecem cu drag timpul. Apoi a apărut un vis. Acela de a împărtăși pasiunea noastră celor din jurul nostru. Când pasiunea și visul și-au dat întâlnire și s-au împrietenit, a apărut pagina noastră de facebook, pe 6 decembrie 2015.

Un fapt insignifiant în sine, dar extrem de important pentru noi.

Dumnezeu a binecuvântat munca noastră drept pentru care am progresat. La sfârșitul lunii februarie din 2016 am lansat site-ul Book-House.ro

Așa a apărut Book-House – o casă a cărţii, a educaţiei, a intelectului.

Noi credem că educația este cheia transformării unei societăți. Considerăm că fiecare om are datoria să lucreze întru dezvoltarea personală. Sunt trei mari zone care necesită dezvoltate în permanență: moralitatea/spiritualitatea, profesionalismul, relațiile interpersonale.

Misiunea noastră este de a veni în sprijinul oamenilor care vor să parcurgă acest frumos proces al dezvoltării personale. În acest sens, ne-am propus să oferim celor care au aceeași pasiune ca a noastră, sau celor care doresc să se dezvolte, literatura necesară întru progresul lor moral, profesional și relațional.

O viață/organizație fără principii sau valori se aseamănă cu un falnic castel construit pe nisip.
Când bate vântul și marea este învolburată, castelul se prăbușește.

Câteva dintre principiile/valorile noastre sunt:

Dragostea pentru educație.
Corectitudinea și onestitatea.
Excelență în tot ceea ce facem.

Tags

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 3

Close