Stiri externeVideo

“BISERICA” LUTERANA sărbătorește SCHIMBAREA SEXULUI unui pastor

https://youtu.be/8NjIRaRAA5k

Duminică, o biserică luterană din New Jersey, a sărbătorit tranziția unui pastor de la femeie la bărbat cu o ceremonie de schimbare de nume,potrivit siteului ortodoxinfo.ro

Pastorul bisericii luterane St.Matthew Trinity din Hoboket, transgenderul Rose Beeson, a fost numit ”Peter” de către episcopul luteran Tracie Bartholomew pentru a marca schimbarea de sex a acesteia.

”Mă simt îmbrățișată de un nor de sfinți” a afirmat. Beeson pentru ABC 7.”

Biserica a fost covărșitor de susținătoare a schimbării, spune păstorul în vârstă de 31 de ani.

Conform NJ.com, membrul congregației Mark Singleton în vârstă de 21 de ani a spus că ceremonia de schimbare a numelui a fost ”o zi minunată  în viața acestei comunități”.

Un alt enoriaș în vârstă de 20 de ani, Jan Meusel, a spus că ”Este o ocazie pentru noi să ne desfășurăm misiunea noastră de a accepta pe oricine, nu doar să vorbim despre asta”

Episcopul Bartholomew a fost la fel de susținător schimbării de sex.

”În susțin pe pastorul Beeson în a realiza cine este cu adevărat”, a spus acesta.

Beeson s-a afișat ca transgender vara trecută, iar ea susține că acest lucru a fost și mai important datorită alegerii recente a lui Donald Trump ca președinte.

”Atât eu cât și congregația am crezut că a fost și mai important datorită acestui lucru; pentru a fi o voce îndrăzneață care spune că și creștinii cred că persoanele transgender sunt bune și create după chipul lui Dumnezeu” a spus păstorul.

Citește și:  Pastor arestat pentru că a predicat din Biblie

Numele Peter a fost ales în mod special pentru Beeson, spunându-i ABC7 biblic, ”Rezistența lui Petru a rezonat”.

”Sunt recunoscătoare faptului că mă aflu într-o congregație în parte pentru a fi un martor îndrăzneț al milei și puterii lui Dumnezeu” a spus Beeson.

Tags

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 1 =

Close