Stiri externe

Biserica CATOLICA din Germania: Ajunge cu REFUGIATII!

Biserica Catolica germana cere reducerea numarului de refugiati care sosesc in Germania, apreciind ca tarile nu-i pot „primi pe toti nevoiasii lumii”, potrivit unui interviu difuzat sambata de presa germana si citat de AFP.

Migrants-Crowds-Cross-Into-Slovenia-Getty-640x480-610x300

„Si in calitate de biserica, noi spunem ca este nevoie sa se reduca numarul de refugiati”, a declarat presedintele Conferintei episcopale germane, cardinalul Reinhard Marx, intr-un interviu acordat cotidianului regional Passauer Neue Presse. „Germania nu-i poate primi pe toti nevoiasii lumii”, a apreciat cardinalul Marx, care a adaugat ca acest subiect nu poate fi tratat doar din prisma filantropiei, ci si a ratiunii.

Cardinalul Marx s-a declarat totodata ingrijorat de cresterea xenofobiei in Germania, intr-un moment in care partidul populist german Alternative fur Deutschland (AfD) profita de criza refugiatilor pentru a impune un discurs de dreapta radical, de neconceput pana acum pe scena politica germana scrie www.aktual24.ro

„Din nefericire, a existat intotdeauna in Germania un oarecare potential al extremismului de dreapta si totodata al rasismului. Aceasta ideologie s-a consolidat in mod vadit”, a spus Marx.

InfoCrestin

Tags

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 2 =

Close