Stiri interne

Băsescu: Iohannis să se întoarcă la Sibiu, să nu se faca muftiu la Bucuresti. România să rămână creștină

Liderul PMP Traian Basescu a declarat, vineri, la Piatra Neamt, ca este un adeversar “fara rezerve” al ideii de islamizare a Europei.Totodata, fostul presedinte al Romaniei a spus ca aceasta islamizare are loc prin primirea migrantilor islamisti fara niciun fel de control, fara ca nimeni sa stie ce vor face acestia in viitor si daca se vor adapta la modul de viata european,scrie napocanews.ro

s1.ziareromania

“Parte din islamizare este constructia accelerata de moschei peste tot in Europa. Eu zic, dobrogean si ca bucurestean adoptat, ca Romania are atatea moschei cate ii trebuiesc pentru a acoperi nevoile musulmanilor traitori in Romania. Nu avem nevoie de un proces accelerat de islamizare generat de naravurile pe care, asa cum si preotii ortodoxi le au, ‘veniti popor la mine’, la fel fac si imamii islamisti si aduna cat mai mult popor in jurul lor.

Este bine ca Romania sa ramana crestina, sa isi urmeze drumul ei de tara crestina, poporul roman sa isi urmeze drumul de popor crestin, si sa nu trecem la un proces nejustificat de a creste impactul cultului islamist, a musulmanismului in Romania”, a transmis Traian Basescu.

Acesta l-a criticat pe presedintele Klaus Iohannis pentru ca a reluat discutia la nivel inalt cu partea turca privind constructia unei moschei in Bucuresti.”Daca Iohhanis tot i-a propus lui Erdogan (Recep Tayyip Erdogan, presedintele Turciei – n.red.), ca si Ponta, ca, gata, este ca si ridicata moscheea, sper ca dupa ce isi termina primul mandat la Cotroceni, sa se intoarca la Sibiu si sa nu se faca muftiu la Bucuresti”, a mai spus Basescu.

Citește și:  „Lovitura de stat” pe 10 august? Organizatorul spune că va fi „revoluție” și posibile crime

Acesta a participat, vineri, la Piatra Neamt, la lansarea candidatilor PMP Neamt pentru alegerile locale.

 

Tags

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 63 = 68

Close