PersecutiiStiri externe

Baietel de 9 ani torturat si condamnat la moarte pentru profanarea Coranului

Un baietel de noua ani a fost arestat,torturat si condamnat la moarte pentru profanarea coranului.

Conform rapoartelor se pare că musulmanii care l-au acuzat au făcut acest lucru doar pentru simplu fapt ca urasc crestinii.

Băiatul a fost în cele din urmă eliberat doar după presiunile facute din partea unor ong-uri creștine internaționale.

Nici o dovada nu a fost gasita cum ca acest copil ar fi ars respectivul  Coran. Băiatul și familia lui au fost nevoiti sa se ascunda din moment ce musulmanii i-au amenințat cu moartea.

Inzam era la școală  când a fost acuzat că ar fi ars un Coran pe 20 octombrie 2016. Mama lui pe nume  Shakil  lucrează ca asistent medical la Spitalul Civil în Quetta.Ea a fost arestata impreuna cu Inzam pe 21 octombrie conform  înregistrarii primului raport de informare (FIR) 167.

Arestările au fost efectuate fără investigații bazandu-se doar pe  mărturia unui musulman,aceasta fiind  în conformitate cu legile privind blasfemia draconica din Pakistan.

Pe parcursul următoarelor patru zile politicienii locali au dezbatut cazul acesta in parlament pentru a arata nevinovatia acestui baietel. Dupa a patra zi ca printr-un miracol cele două victime au fost eliberate de  poliția din Quetta.

Mama și copilul au declarat în termeni foarte clari că au fost interogați și au suferit torturi în timpul detentiei lor.

Citește și:  Ritualuri musulmane barbare în centrul Londrei, deși în țările arabe sunt interzise

Nasir Saeed,director al Centrului de Asistență Juridică a declarat ca cei care aduc acuzații de blasfemie împotriva unui copil în vârstă de 9 ani arată exact modul în care legile de blasfemie sunt folosite pentru a promova ura față de creștini.

Violența împotriva creștinilor în lumea musulmană este în crestere.

InfoCrestin

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1

Close