Stiri externe

Avortul facilitează abuzul sexual și traficul cu minore. O clinică din Alabama nu a raportat că o fată de 13 ani a avortat de două ori într-un an

Departamentul de Sănătate Publică investighează o clinică de avort din Alabama, SUA, pentru nerespectarea unei legii care cere raportarea către acest departament a identității tuturor fetelor minore care suportă o procedură de avort. Legea mai cere și raportarea identității tatălui dacă acesta este mai mare cu doi ani decât minora.

La o inspecție a Departamentului de Sănătate Publică efectuată în orașul Montgomery, oficialii au descoperit pe listele unei clinici de avort numele unei minore care făcuse două proceduri de avort la interval de 15 luni. Numele ei nu se regăsea în dosarele de raportare către departament.

Investigatorii au aflat  că fata venise prima dată la clinică la vârsta de 13 ani și însoțită de o femeie care nu vorbea limba engleză. În aprilie 2017, când fata împlinise 14 ani, a revenit la clinică pentru o nouă procedură de avort.

Clinica nu a raportat numele ei în niciuna dintre cele două ocazii și nici nu a înregistrat în documentele proprii numele tatălui după cum cere legea.

Troy Newman, președintele organizației americane pro-viață Operation Rescue, a declarat, citat de Life News:

“Să spunem lucrurilor pe nume: O fată a fost violată la 13 ani și nimeni nu a ridicat un deget să o salveze de viitoare abuzuri. Este clar că fie nu le-a păsat, fie au mușamalizat în mod complice și voit abuzul”.

Citește și:  Vă taie respirația! Cum sunt TRANSFORMAȚI fetușii avortați in surse de profit.

Stiri pentru viata.

Tags

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

71 − = 68

Close